Gwyneth Paltrow en haar zoon Moses, die ze kreeg met Chris Martin.
Volledig scherm
Gwyneth Paltrow en haar zoon Moses, die ze kreeg met Chris Martin. © Capture d'écran YouTube @The Tonight Show

Gwyneth Paltrow: “Mijn zoon is er trots op dat ik vibrators verkoop”

CelebritiesMoses, de 15-jarige zoon van Gwyneth Paltrow (49) en Coldplay-zanger Chris Martin (44), is volgens zijn moeder trots op het feit dat zij via haar lifestylemerk Goop vibrators verkoopt. Dit vertelde de actrice aan Ellen DeGeneres tijdens een bezoek aan haar televisieshow.

 1. Adele geeft leerkracht ‘die haar leven veranderde’ peperdure tickets cadeau voor haar show
  Celebrities
  3

  Adele geeft leerkracht ‘die haar leven veranderde’ peperdure tickets cadeau voor haar show

  Enkele dagen geleden zagen we hoe de Britse zangeres Adele (33) tijdens haar tv-show ‘An Audience with Adele’ herenigd werd met Miss McDonald, een leerkracht die haar hielp en inspireerde toen ze nog een klein meisje was. Tijdens de emotionele ontmoeting vroeg ze om het telefoonnummer van haar oud-leerkracht. Dat heeft ze klaarblijkelijk gebruikt om haar een paar peperdure concerttickets cadeau te doen.
 2. Vaginakaars van Gwyneth Paltrow explodeert opnieuw: actrice aangeklaagd voor 4 miljoen euro
  Celebrities

  Vagina­kaars van Gwyneth Paltrow explodeert opnieuw: actrice aange­klaagd voor 4 miljoen euro

  Slecht nieuws voor Gwyneth Paltrow (49). De actrice, die de laatste jaren furore maakt als zakenvrouw met haar lifestylemerk Goop, wordt aangeklaagd door een man uit Texas. De man, genaamd Colby Watson, beweert dat de zogenaamde ‘vaginakaars’ die hij online bij Goop kocht drie uur nadat hij de kaars aanstak explodeerde en voor hevige vlammen en rook in zijn slaapkamer zorgde. Dit meldt TMZ.