Volledig scherm
© Colin Young-Wolff/Invision/AP

Gwyneth Paltrow laat hart spreken over scheiding van Chris Martin

CelebritiesHet koppel was elf jaar getrouwd, maar Gwyneth Paltrow (47) en Chris Martin (43) “pasten toch niet helemaal bij elkaar”, schrijft de actrice in een essay voor de Britse Vogue.

 1. Hoe Gwyneth Paltrow evolueerde van gerespecteerde actrice tot CEO van knettergek zakenimperium: “We willen taboes doorbreken”
  PREMIUM
  Celebrities

  Hoe Gwyneth Paltrow evolueerde van gerespec­teer­de actrice tot CEO van knettergek zakenimpe­ri­um: “We willen taboes doorbreken”

  In 1999 won ze nog een Oscar voor haar rol in ‘Shakespeare in Love’, vandaag is Gwyneth Paltrow (47) vooral bekend om de bijzondere objecten die ze op haar lifestyleplatform Goop verkoopt. Van originele seksspeeltjes en dubieuze vitaminepillen tot haar recentste ‘verwezenlijking’: een geurkaars die naar haar orgasme ruikt. Hoe knettergek het ook mag lijken, het zakenimperium van de actrice is inmiddels meer dan 225 miljoen euro waard. “Wanneer er geen wetenschappelijk bewijs bestaat, dan vermelden we dat ook altijd héél duidelijk”, zegt Paltrow in een exclusief interview.
 1. Koningin Mathilde spreekt jongeren moed in: "Geloof in jezelf"
  Play

  Koningin Mathilde spreekt jongeren moed in: "Geloof in jezelf"

 2. André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie
  Play

  André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie