Gwyneth Paltrow
Volledig scherm
Gwyneth Paltrow © Getty Images for goop

Gwyneth Paltrow aangeklaagd om ontplofte geurkaars

CelebritiesEen man die de veelbesproken 'vaginakaars' van Gwyneth Paltrow (48) heeft gekocht, is naar de rechter gestapt. De Amerikaan beweert dat de ‘This Smells Like My Vagina’-kaars, die de actrice verkoopt via haar lifestylemerk Goop, ontplofte en dat hij daardoor dood had kunnen gaan.

 1. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.
 2. Chrissy Teigen reageert op valse privéberichten Michael Costello: “Stop ermee of dit gaat verder in de rechtbank”
  Celebrities

  Chrissy Teigen reageert op valse privébe­rich­ten Michael Costello: “Stop ermee of dit gaat verder in de rechtbank”

  Kort nadat John Legend (42) het gisteren opnam voor zijn vrouw Chrissy Teigen (35) in het online pestschandaal, laat Teigen zelf van zich horen via haar sociale media. Ze dreigt ermee stappen te ondernemen tegen Michael Costello, de fashiondesigner van Project Runaway. Hij zou volgens het celebritykoppel valse privéberichten als bewijs gebruiken dat ook hij slachtoffer werd van haar pestgedrag.