Ellen Pompeo, Alexis Floyd en Niko Terho in 'Grey's Anatomy'
Volledig scherm
Ellen Pompeo, Alexis Floyd en Niko Terho in 'Grey's Anatomy' © ABC via Getty Images

‘Grey’s Anatomy’-schrijfster Elisabeth Finch loog dat ze kanker had: “Het was de grootste fout van mijn leven”

CELEBRITIESElisabeth Finch, de voormalige schrijfster van de televisieserie ‘Grey’s Anatomy’, geeft toe dat ze nooit kanker heeft gehad. De zware leugens over haar persoonlijke en medische geschiedenis leidden tot een ontslag, in maart 2022. In een interview met ‘The Ankler' praat ze voor het eerst over de situatie. “Ik heb gelogen en daar is geen excuus voor.”

 1. Oscarnominatie Austin Butler is bitterzoet: “Ik wou dat Lisa Marie Presley hier was om met ons te vieren”
  Celebrities

  Oscarnomi­na­tie Austin Butler is bitterzoet: “Ik wou dat Lisa Marie Presley hier was om met ons te vieren”

  Na het winnen van de Golden Globe Award voor ‘beste acteur in een dramafilm’ voor zijn vertolking van ‘The King of Rock and Roll’ in ‘Elvis’, heeft Austin Butler (31) nu ook een Oscarnominatie beet. Maar het plotse overlijden van Lisa Marie Presley, de enige dochter van Elvis, overschaduwt het feestgedruis. “Ik wou dat zij en Elvis hier waren om dit alles mee te ervaren”, vertelt hij openhartig aan ‘The Hollywood Reporter’.
 2. BINNENKIJKEN. Britney Spears wil riante villa van 11 miljoen na zes maanden alweer verkopen
  Celebrities

  BINNENKIJ­KEN. Britney Spears wil riante villa van 11 miljoen na zes maanden alweer verkopen

  Als je een villa van 11 miljoen euro wil kopen, moet je bij Britney Spears zijn. De zangeres wil zes maanden nadat ze het gigantische huis kocht, het alweer verkopen. Zij en haar partner hebben het gevoel dat ze er niet genoeg privacy krijgen. De villa heeft zes slaapkamers, een zwembad, een wijnkelder en een cinemazaal. De woonst zomaar gaan bezichtigen gaat niet. Je mag enkel een kijkje komen nemen op uitnodiging.