Jesse Williams
Volledig scherm
Jesse Williams © Getty Images for GQ

'Grey's Anatomy'-acteur Jesse Williams wil zijn kinderen vaker zien

Celebrities'Grey's Anatomy'-acteur Jesse Williams vindt dat zijn ex-vrouw Aryn Drake-Lee het hem niet makkelijk maakt om zijn kinderen te zien. Na de voor hem teleurstellende feestdagen vraagt hij een Amerikaanse rechtbank de omgangsregeling met zijn kinderen te herzien.

0 reacties

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. “Harry miste belangrijke aspecten van zijn tienerjaren”: ook op de tweede procesdag is prins Harry aanwezig
  Celebrities

  “Harry miste belangrij­ke aspecten van zijn tienerja­ren”: ook op de tweede procesdag is prins Harry aanwezig

  Maandag startte de rechtszaak tegen Associated Newspapers, de uitgever van onder meer de Britse krant ‘Daily Mail’. Verschillende beroemdheden, waaronder prins Harry (38) en Elton John (76) wilden persoonlijk de rechtszaak bijwonen, ook vandaag op de tweede procesdag. Deze keer arriveerde de prins niet prominent aan de voorkant - waar de pers hem opwachtte - maar kwam hij iets subtieler langs de achterkant van het gebouw binnen. Ook weten we nu meer over zijn ingediende claims.
 1. Lewis Capaldi over Gilles de la Tourette: “Het is een reële mogelijkheid dat ik moet stoppen met muziek maken”
  CELEBRITIES

  Lewis Capaldi over Gilles de la Tourette: “Het is een reële mogelijk­heid dat ik moet stoppen met muziek maken”

  Het zou kunnen dat Lewis Capaldi (26) vroegtijdig zijn muzikale carrière moet beëindigen. De Schotse zanger lijdt aan het syndroom van Gilles de la Tourette. Het maken van muziek zorgt ervoor dat zijn ongecontroleerde tics erger worden. Hij vertelt openhartig over zijn gezondheid in een interview met ‘The Sunday Times’. “Er is een kans dat ik mezelf te veel schade toebreng en dan moet ik stoppen.”
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.