Frank Vallelonga jr.
Volledig scherm
Frank Vallelonga jr. © BrunoPress/Ad Media

‘Green Book’-acteur Frank Vallelonga jr. overleden, lichaam werd gedumpt op straat

CelebritiesActeur Frank Vallelonga jr. (60) is overleden. Zijn lichaam werd maandag op straat in New York gevonden nadat het er ‘s nachts was gedumpt, melden Amerikaanse media. De doodsoorzaak is onbekend, maar de eerste bevindingen wijzen op een overdosis.

 1. Politie geeft update rond verdwijning van Julian Sands in de bergen: “Zondag vingen we gsm-signalen op”
  Celebrities

  Politie geeft update rond verdwij­ning van Julian Sands in de bergen: “Zondag vingen we gsm-signalen op”

  ‘A Room with a View’-acteur Julian Sands (65) is sinds vorige week vrijdag vermist nadat hij de Mount Baldy in de San Gabriel Mountains probeerde te beklimmen. Een populaire, maar gevaarlijke route in Los Angeles. Zijn familie kreeg nu wel een hoopgevende update. Zondag ving de politie namelijk gsm-signalen van Sands op, wat wil zeggen dat hij toen nog onderweg was.
 2. Jamie Lee Curtis schokt volgers met “perverse naaktfoto”, actrice reageert met verklaring
  Celebrities

  Jamie Lee Curtis schokt volgers met “perverse naaktfoto”, actrice reageert met verklaring

  Jamie Lee Curtis (64) zit in het oog van de storm. Via de sociale media wilde de ‘Halloween’-actrice het interieur van haar kantoorruimte delen met haar volgers. Maar er ontstond meteen een storm van kritiek om een ‘kunstwerk’ in de achtergrond: een afbeelding van een naakt kind in een koffer. Jamie Lee Curtis heeft de beelden inmiddels weer verwijderd en reageert met een verklaring.