Evan Agostini/Invision/AP
Volledig scherm
© Evan Agostini/Invision/AP

'Golden Girl' Betty White (96) onthult haar verrassende geheim voor een lang leven

Actrice Betty White viert deze maand haar 96ste verjaardag. Aan het magazine Parade vertelt de ster uit Golden Girls, de serie die in de jaren tachtig populair was, dat ze zo vitaal is door haar liefde voor honden en wodka. "Waarschijnlijk in die volgorde," voegt ze eraan toe.

2 reacties

 • arnaud di monaco

  5 jaar geleden
  Straffe madam!
 • Steve Van de Voorde

  5 jaar geleden
  Geweldige actrice
 1. Zijn de brokken ooit nog te lijmen? ‘De vloek van Hazes’ drijft Andrés gezin uit elkaar
  PREMIUM
  Showbizz

  Zijn de brokken ooit nog te lijmen? ‘De vloek van Hazes’ drijft Andrés gezin uit elkaar

  Ze noemden zichzelf jarenlang de ‘drie musketiers’, maar de laatste tijd is er van een hechte band tussen Rachel van Galen (53), dochter Roxeanne (30) en zoon André (29) weinig te merken. Bijna twintig jaar na het overlijden van pater familias André Hazes sr. vechten ze een verbeten (erfenis)strijd uit. Keiharde verwijten over en weer, breed uitgesmeerde rechtszaken en een bloedband die voor altijd verbroken lijkt. ‘De vloek van Hazes’ lijkt meer dan ooit realiteit. “Rachel wordt weggezet als een geldbelust monster dat haar kinderen besteelt.”
 2. “Ze dwongen mij om op een tafel te gaan liggen en mijn benen te spreiden”: Paris Hilton legt haar ziel bloot in haar memoires
  PREMIUM
  Celebrities

  “Ze dwongen mij om op een tafel te gaan liggen en mijn benen te spreiden”: Paris Hilton legt haar ziel bloot in haar memoires

  Ze staat bekend als de hotelerfgename die een luilekkerleventje leidt, maar Paris Hilton (42) heeft ook al serieuze diepe dalen gekend. Dat onthult ze in haar biografie ‘Paris: The Memoir’. Zo heeft ze het onder meer over de sekstape die haar leven op z’n kop zette, het misbruik uit haar verleden en haar aanvaring met Harvey Weinstein. “Ik dacht dat een orgasme iets was dat alleen maar in films bestond.”