IMAGEGLOBE
Volledig scherm
© IMAGEGLOBE

Goedele gelooft in lustpil

Seksuologe Goedele Liekens (50) is van plan om mee te werken aan het Nederlandse onderzoek naar de omstreden lustpil voor vrouwen. "Ik vind het geweldig dat er een tool komt die je kunt aanwenden voor puur seksueel genot. Dit zal relaties redden. Het is dan ook voor 90% zeker dat ik het effect mee zal onderzoeken", zegt Liekens. Nochtans wordt de pil fel bestreden door andere seksuologen.

 1. Dave Chappelle wil gerust in gesprek gaan met trans personen: “Maar je moet mijn show helemaal bekijken”
  Celebrities

  Dave Chappelle wil gerust in gesprek gaan met trans personen: “Maar je moet mijn show helemaal bekijken”

  Dave Chappelle (48) lag de afgelopen weken behoorlijk onder vuur. De komiek zou in z'n nieuwe show ‘The Closer’, te bekijken op Netflix, enkele transfobe opmerkingen gemaakt hebben. Daar kwam veel commentaar op, onder meer van transgender medewerkers van de streamingdienst. Die legden zelfs een tijdje het werk neer uit protest. Chappelle is op de hoogte van de kritiek, zegt hij in een nieuw filmpje op sociale media. “Maar het klopt niet dat ik niet wilde praten.”
 2. Drugdealer Mac Miller geeft toe dat hij de vervuilde fatale pillen verkocht
  Celebrities

  Drugdealer Mac Miller geeft toe dat hij de vervuilde fatale pillen verkocht

  De Amerikaanse rapper Mac Miller stierf in 2018 op 26-jarige leeftijd aan een overdosis van pillen, alcohol en cocaïne. Stephen Walter, die de pillen aan Miller’s drugsdealer verkocht, is nu schuldig bevonden aan het bewust verhandelen van valse oxycodonpillen. Walter heeft volgens TMZ toegegeven dat de vervuilde drugs bij hem vandaan kwamen, waarvoor hij nu een gevangenisstraf riskeert van twintig jaar.