Het gaat naar omstandigheden goed met OIivia Newton-John. De zangeres, die aan kanker lijdt, vertelt aan het Australische Daily Telegraph dat haar tumoren kleiner worden.
Volledig scherm
Het gaat naar omstandigheden goed met OIivia Newton-John. De zangeres, die aan kanker lijdt, vertelt aan het Australische Daily Telegraph dat haar tumoren kleiner worden. © EPA

Goed nieuws: tumoren Olivia Newton-John worden steeds kleiner

CelebritiesHet gaat naar omstandigheden goed met Olivia Newton-John (71). De zangeres, die al enkele jaren aan kanker lijdt, heeft aan het Australische Daily Telegraph verteld dat haar tumoren steeds kleiner worden. Dat heeft ze te danken aan het gebruik van medicinale cannabis, klinkt het. 

  1. Was Lily James ook de oorzaak van breuk tussen Armie Hammer en echtgenote? “Hij genoot ervan”
    Celebrities

    Was Lily James ook de oorzaak van breuk tussen Armie Hammer en echtgenote? “Hij genoot ervan”

    Het lijkt erop dat actrice Lily James (31) een voorkeur heeft voor getrouwde mannen. Een dikke week nadat foto’s opdoken waarop te zien is dat ze het wel heel gezellig maakte met de getrouwde Dominic West (51), komt uit dat ze op de set van Netflix-reeks ‘Rebecca’ flirtte met Armie Hammer (34). Hij is ondertussen gescheiden, nadat z'n echtgenote seksueel getinte berichtjes vond. Dat schrijft The Daily Mail.