Marilyn Manson en Evan Rachel Wood in 2007.
Volledig scherm
Marilyn Manson en Evan Rachel Wood in 2007. © BrunoPress

Gitzwarte details van vermeend misbruik Marilyn Manson: “Hij martelde me met stroom”

CelebritiesActrice Evan Rachel Wood heeft de expliciete details van het vermeende misbruik door haar ex-verloofde Marilyn Manson eigenlijk jaren geleden al openbaar gemaakt. Het ‘Westworld’-gezicht getuigde erover in het Amerikaanse Congres, maar noemde toen niet de naam van Manson. Ze schetste een gitzwart beeld van een relatie met extreme jaloezie, marteling, verkrachting en constante vrees voor haar leven.

5 reacties

 • Peter Dauwe

  7 maanden geleden
  Geen bal geloof je daar toch van! De zoveelste die er van tussen moet! Leugens en nog eens leugens.
 • Danielle De Keirsmaeker

  7 maanden geleden
  Hoe kan je verliefd zijn op zo’ne freak?? Waarom bleef zij bij die man, inpakken en wegwezen!!
 • kris deka

  7 maanden geleden
  Nu slachtoffer uithangen en incasseren.
 • Fred Fred

  7 maanden geleden
  Ivan, lees zijn bio eens een keer. Dat zegt al genoeg over z'n sexuele escapades.
 • Wart De Bever

  7 maanden geleden
  Dit is dus de versie van één kant.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Na satanistische sekte, zelfverminking en beschuldigingen van misbruik: “We hebben het gedrag van Marilyn Manson jarenlang verzwegen”
  PREMIUM
  Celebrities

  Na satanisti­sche sekte, zelfvermin­king en beschuldi­gin­gen van misbruik: “We hebben het gedrag van Marilyn Manson jarenlang verzwegen”

  Hij sneed zichzelf op het podium, wreef z’n kruis over het hoofd van een bewakingsagent en rookte menselijke botten op in een hotelkamer. Marilyn Manson (52) heeft tijdens optredens en interviews de controverse nooit geschuwd. Maar de recente beschuldigingen van misbruik door onder andere ex-verloofde Evan Rachel Wood (33) zijn van een heel ander kaliber. “Jarenlang heeft hij me gruwelijk mishandeld”, schrijft ze, en ze is niet alleen. Volgens sommigen werd in Hollywood jarenlang een oogje dichtgeknepen voor zijn gedrag. Betekent dit de doodsteek voor de carrière van de excentrieke zanger?