AFP
Volledig scherm
© AFP

Ghislaine Maxwell geeft eerste interview vanuit de gevangenis: “Gestopt met douchen omdat de bewakers mij maar bleven aanstaren”

CelebritiesAl zestien maanden verblijft ze in het beruchte Metropolitan Detention Center in New York, maar op zaterdag heeft Ghislaine Maxwell (59) voor het eerst gesproken vanuit haar gevangeniscel. Maxwell deed onder meer haar beklag over de erbarmelijke omstandigheden waarin ze de afgelopen maanden heeft moeten leven. “In al die tijd heb ik nog niet één voedzame maaltijd gehad”, klinkt het onder meer.

15 reacties

 • Gerard Braeckmans

  2 maanden geleden
  Ze was de leverancier van de meisjes en vrouwen. Dit is peanuts van hetgeen die anderen meemaakten.
 • Marc Mettepenningen

  2 maanden geleden
  Meneer Peeters, ik zeg niet dat zij onschuldig is, maar u heeft blijkbaar echt geen idee hoeveel mensen onschuldig in de gevangenis zitten?
 • Els Martin

  2 maanden geleden
  Francis Peeters, onschuldig tot na het proces zeker? Veroordeeld voor ze moet voorkomen, schande!
 • Myriam Van Reck

  2 maanden geleden
  Moeten we nu medelijden hebben ?
 • Albain Van Eycke

  2 maanden geleden
  En hoe denk je dat die minderjarige meisjes zich hebben gevoeld
 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.