AFP/Getty
Volledig scherm
© AFP/Getty

“Geweld is nooit de oplossing”: celebs vergeven Will Smith na ruzie met Chris Rock, al is er ook veel kritiek

CelebritiesDrama op de 94ste editie van de Oscars. De awarduitreiking werd volledig overschaduwd door een gewelddadige ruzie tussen ‘Beste Acteur’-winnaar Will Smith (53) en presentator Chris Rock (57). Smith verkocht Rock een rake klap en schold hem uit in het bijzijn van de hele zaal, en de kijkers thuis, nadat Rock een mop maakte over Jada Smith. Het incident tussen Will Smith en Chris Rock werd al snel hét gespreksonderwerp van de avond. Ondertussen reageerden ook heel wat andere beroemdheden op het voorval. “Ik hoop oprecht dat kinderen hier niets van zullen leren.”

59 reacties

 • wim CLAES

  1 jaar geleden
  Hopelijk verliest hij zijn Oscar. Zijn slechtste rol ooit, gewoon b film. En sommige van de meningen hier aangehaald , lijken wel van een 8 jarige.
 • Anne JACOBS

  1 jaar geleden
  Iemand die zo gemakkelijk een mep uitdeelt doet dat thuis en overal. En nadien wenen, acteur toch?
 • mario schelfthout

  1 jaar geleden
  Stel dat Rock over een kindje met kanker zou zeggen: Hé, een G.I. Baby, is het dan ook grappig? Voor deze die ja antwoorden: ook als het jouw kindje is? Lachen met aandoeningen waar je zelf niets aan kunt doen is geen humor!
 • Martine Mertens

  1 jaar geleden
  Wat is er eigenlijk mis met een goede mep? Ze hebben toch niet door gevochten daarna. Doe niet zo woke en leer allemaal eens terug wat respect. Mag zo een grap? Ja. Mag zo een mep. Ook ja. Is toch allemaal logisch. Wel een beetje erg voor volwassenen in de 50 maar ja. Wat wil je?
 • Nicolas Van Hoecke

  1 jaar geleden
  Hij moest er zelf mee lachen tot hij de reactie van zijn vrouw zag. Precies of hij of de lezers hier nooit een grap maken over iemand zijn uiterlijk. Allemaal engeltjes. Niet zeveren.