Gestopt als veganist en 15 kg zwaarder. Wat is er aan de hand met Ian Thomas?

Zeven jaar lang leidde Ian Thomas een veganistisch leven maar nu stopt hij ermee. Naar eigen zeggen uit pure gemakzucht. Ian wil niet meer moeten nadenken over wat hij mag eten of geen apart bordje meer moeten bestellen op restaurant. Daarnaast is Ian ook 15 kilo zwaarder geworden, al heeft dat ook een andere oorzaak. Senne en Jarne gaan er dieper op in deze nieuwe Showbits.

43 reacties

 • Annette Van Meervelde

  7 dagen geleden
  Wij hebben juist een dieet gedaan met enkel vlees; Ducan dieet. De gemakkelijkste manier om zonder veel moeite af te vallen. Zelfs de specialist van mijn man keurde het goed. Eiwitten kan nooit kwaad. Koolhydraten zijn de boosdoeners
 • Anne JACOBS

  1 week geleden
  Ja het blijft geen jongetje meer hé?
 • Jacky Van Elslander

  2 weken geleden
  Er zijn hééél veel mensen bijgekomen op de planeet sedert het tijdperk van jacht en visvangst. Zo duurzaam zijn de visvangst en de vleessector bijlange niet meer. Een beetje veggie en vegan kan dus in dat opzicht zeker geen kwaad.
 • petra van den eede

  2 weken geleden
  Alsof veganisten zi gezond zijn,vlees heb je nodig,en als het onbewerkt is is dit nig beter
 • Jan Denolet

  2 weken geleden
  Veganist af 'uit gemakzucht'... Blijkbaar was het dan toch enkel uit fashion, obligaat als 'cool kid'... Allemaal die praatjes over 'milieubewustzijn en dierenleed in één moeite bij het groot huisvuil én veganisme in één moeite afschilderen als 'extreem'... Weer een Celeb zonder ruggengraat... Jongen toch, uw veganisme had in de eerste nooit een adolescente bevlieging horen te zijn... Al 6 en half jaren moeiteloos veganist om de juiste reden en en niet omdat het 'cool' of 'hip' is...
 1. Is het een strandhuis of een bunker? Kanye West koopt artistieke villa in Malibu voor bijna 50 miljoen euro
  Celebrities
  2

  Is het een strandhuis of een bunker? Kanye West koopt artistieke villa in Malibu voor bijna 50 miljoen euro

  Nu hij de echtelijke woning die hij met Kim Kardashian (40) deelde moet verlaten, heeft Kanye West (44) een nieuw optrekje in Californië gekocht. Volgens de New York Post legde de rapper 57,25 miljoen dollar (een kleine 49 miljoen euro) neer voor een strandhuis in Malibu. Voor West is het een artistiek pand waar hij zijn kinderen in wil grootbrengen, maar sommigen zien er meer een militaire bunker in.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.