Gestopt als veganist en 15 kg zwaarder. Wat is er aan de hand met Ian Thomas?

Zeven jaar lang leidde Ian Thomas een veganistisch leven maar nu stopt hij ermee. Naar eigen zeggen uit pure gemakzucht. Ian wil niet meer moeten nadenken over wat hij mag eten of geen apart bordje meer moeten bestellen op restaurant. Daarnaast is Ian ook 15 kilo zwaarder geworden, al heeft dat ook een andere oorzaak. Senne en Jarne gaan er dieper op in deze nieuwe Showbits.

43 reacties

 • Annette Van Meervelde

  1 maand geleden
  Wij hebben juist een dieet gedaan met enkel vlees; Ducan dieet. De gemakkelijkste manier om zonder veel moeite af te vallen. Zelfs de specialist van mijn man keurde het goed. Eiwitten kan nooit kwaad. Koolhydraten zijn de boosdoeners
 • Anne JACOBS

  1 maand geleden
  Ja het blijft geen jongetje meer hé?
 • Jacky Van Elslander

  1 maand geleden
  Er zijn hééél veel mensen bijgekomen op de planeet sedert het tijdperk van jacht en visvangst. Zo duurzaam zijn de visvangst en de vleessector bijlange niet meer. Een beetje veggie en vegan kan dus in dat opzicht zeker geen kwaad.
 • petra van den eede

  1 maand geleden
  Alsof veganisten zi gezond zijn,vlees heb je nodig,en als het onbewerkt is is dit nig beter
 • Jan Denolet

  1 maand geleden
  Veganist af 'uit gemakzucht'... Blijkbaar was het dan toch enkel uit fashion, obligaat als 'cool kid'... Allemaal die praatjes over 'milieubewustzijn en dierenleed in één moeite bij het groot huisvuil én veganisme in één moeite afschilderen als 'extreem'... Weer een Celeb zonder ruggengraat... Jongen toch, uw veganisme had in de eerste nooit een adolescente bevlieging horen te zijn... Al 6 en half jaren moeiteloos veganist om de juiste reden en en niet omdat het 'cool' of 'hip' is...
 1. Megan Fox was zenuwachtig over haar outfitkeuze voor de MTV VMA’s: “Het was echt zenuwslopend”
  Celebrities

  Megan Fox was zenuwach­tig over haar outfitkeu­ze voor de MTV VMA’s: “Het was echt zenuwslo­pend”

  Het is ongeveer een maand geleden dat Megan Fox (35) op de rode loper van de MTV Video Music Awards verscheen. Volgers van de actrice zijn haar aanwezigheid echter nog lang niet vergeten. Voor de awarduitreiking koos Megan namelijk voor een jurk die zo goed als doorzichtig was. Een gewaagde keuze, die de vriendin van rapper Machine Gun Kelly (31) ook de nodige stress bezorgde. Dat maakte ze zelf bekend in een nieuw interview met E! News.