James Corden
Volledig scherm
James Corden © AFP

Geruchten steken de kop op: wordt Ellen Degeneres straks vervangen door James Corden?

CelebritiesNu Ellen Degeneres (62) onder vuur ligt wordt de toekomst van haar talkshow in twijfel getrokken. Ellen zelf zou al bij de grote bazen van het netwerk hebben aangegeven dat ze ermee wil stoppen. Volgens insiders is niemand minder dan James Corden (41) één van de kandidaten om haar te vervangen.

0 reacties

 1. Neemt Ellen DeGeneres ontslag? “Ze heeft haar grote bazen verteld dat ze stopt met haar show”
  Celebrities

  Neemt Ellen DeGeneres ontslag? “Ze heeft haar grote bazen verteld dat ze stopt met haar show”

  Verdwijnt Ellen DeGeneres (62) binnenkort van het scherm? Volgens haar medewerkers is de talkshowhost na alle heisa van plan de handdoek in de ring te gooien. De Amerikaanse talkshowhost wordt van alle kanten beschuldigd van onder meer het creëren van een ‘giftige’ en ellendige sfeer op de werkvloer. De enige manier om van het probleem af te komen lijkt te stoppen met haar show, al blijkt ook dat geen vanzelfsprekende zaak.
 2. Angelina Jolie haalt haar slag thuis: actrice mag haar aandelen van haar wijngaard met Brad Pitt verkopen
  Celebrities
  1

  Angelina Jolie haalt haar slag thuis: actrice mag haar aandelen van haar wijngaard met Brad Pitt verkopen

  Angelina Jolie (46) en Brad Pitt (57) zijn tot een overeenkomst gekomen in hun scheidingszaak. Dat schrijft het Amerikaanse Page Six. Door deze recente ontwikkelingen mogen zowel Jolie als Pitt bezittingen of eigendommen verkopen die ze tijdens hun huwelijk verworven hebben. Iets waar de Amerikaanse actrice alvast erg gelukkig om is. Het is namelijk al langer geweten dat Angelina haar aandelen van hun Franse wijngaard graag wil verkopen.