EPA
Volledig scherm
© EPA

George Clooney wees aanbod van 31 miljoen euro af: "Als het me een minuut slaap kost, is het het niet waard”

CelebritiesSommigen zullen hem misschien gek verklaren, maar als je veel geld hebt, doe je nu eenmaal rare dingen. George Clooney (60) heeft een aanbod van 35 miljoen dollar afgewezen ​​voor een reclamespot voor een luchtvaartmaatschappij. Dat onthulde de ster aan de Britse krant The Guardian.

1 reactie

 • Yves François

  2 maanden geleden
  Hij had het kunnen doen en dan die vele miljoenen weg schenken aan mensen die het écht nodig hebben. Zou hij nog beter slapen en met hem duizenden gezinnen.
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Jamie Lynn Spears barst in tranen uit wanneer ze het heeft over de moeilijke relatie met haar zus Britney
  Play
  Celebrities
  6

  Jamie Lynn Spears barst in tranen uit wanneer ze het heeft over de moeilijke relatie met haar zus Britney

  Jamie Lynn Spears (30) geeft op woensdag een exclusief interview aan het programma ‘Good Morning America’ om te praten over haar memoires ‘The Things I Should Have Said’. In een preview van de uitzending krijgen we te zien hoe de jongere zus van Britney het moeilijk krijgt wanneer ze vertelt over hun verzuurde relatie. “Ik zie mijn zus graag, maar het is ingewikkeld.”
 2. Assistente deelt één van de laatste foto’s van Betty White voor honderdste verjaardag
  Celebrities
  1

  Assistente deelt één van de laatste foto’s van Betty White voor honderdste verjaardag

  Maandag zou Betty White honderd kaarsjes uitblazen, maar de actrice overleed op 31 december na een beroerte. Toch wil de omgeving van Betty haar verjaardag niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Zo heeft haar assistente een foto gedeeld van de ‘Golden Girls’-actrice die vlak voor haar dood is genomen. "Ze straalde en was prachtig en zoals altijd erg gelukkig", schrijft ze bij het beeld.