Gentleman Tom Cruise maakt prins William en Kate Middleton wegwijs op rode loper van ‘Top Gun’-première

CelebritiesIn Londen zijn prins William en Kate Middleton afgezakt naar de première van de nieuwste Top Gun-film. De hertog en hertogin van Cambridge werden voor de gelegenheid rondgeleid door niemand minder dan Tom Cruise. Een galante Cruise bood Kate zijn hand aan ter ondersteuning en stelde het koppel voor aan de cast. ‘Top Gun: Maverick’ is vanaf 25 mei te bekijken in de bioscoop.

1 reactie

 • Carmen De Gussem

  1 maand geleden
  Tom Cruise was altijd al een toffe gast die zelfs zijn stunts tot voor kort zelf deed. Natuurlijk is dit pech voor de stuntcrew die ook hun boterham moeten verdienen.Tussen haakjes ik houd absoluut niet van het genre films dat Tom Cruise speelt.
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?