Jeff Bezos.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeff Bezos. © Getty

“Geniale tiran die z’n personeel doet plassen in flessen”: Amazon-CEO Jeff Bezos is al vier jaar rijkste man ter wereld

CelebritiesHet zakentijdschrift Forbes heeft z’n jaarlijkse lijst gepubliceerd van de rijkste mensen ter wereld. Voor het vierde jaar op rij met stip op nummer één: Jeff Bezos (57), de stichter van e-commercebedrijf Amazon. Dat zijn scheiding hem vorig jaar ruim 31 miljard lichter maakte, heeft dus nauwelijks gevreten aan het fortuin van de zakenman met de kwalijke reputatie. Een portret van de gewetenloze CEO die in 2014 nog de bedenkelijke titel ‘slechtste baas ter wereld’ won.

38 reacties

 • paul van de velde

  1 dag geleden
  Het is niet alleen bij Amazon zo dat is hier ook en zo wel bij kleine als grote bedrijven. Heb al bij verschillende bedrijven gewerkt waar ze gewoon de mensen uitbuiten en aan hun loon zitten. Vakbonden doen er juist niets aan. Die zetten hun volledig in voor hun beroeps doppers. Dat is de realiteit hier.
 • Lieve Geyter

  4 dagen geleden
  Ik koop allang niks meer bij Amazon nooit bij een slavendrijver!
 • pol van de velde

  4 dagen geleden
  Je bent niet verplicht aan een slaven loon te werken. En zonder slaven bestaat Amazon niet meer.
 • Lene Vv

  1 week geleden
  Marleen, werkgevers zijn echt niets zonder goed personeel. Personeel is niets zonder werkgever. Men heeft elkaar nodig. Dus ik hoop dat jij ook begrijpt dat die werknemers het geld in het laatje brengen en het echt een cirkel is waarin men elkaar nodig heeft.
 • aaa Schepens

  1 week geleden
  gewoon (soms héél véél) geluk gehad om op de juiste plaats én de juiste tijd te zijn ; meer is er écht niet aan, zo lopen er trouwens nog wel meer van die "selfmade" miljardairs rond ; NJ
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge