Volledig scherm
© Instagram

Gênant: de grootste Photoshopblunders van sterren uit 2017

Celebrities die hun foto's op de sociale media nog net even mooier maken dan ze eigenlijk zijn: het is anno 2017 eerder regel dan uitzondering. Soms levert dat heel mooie creaties op. Maar soms gaat het ook helemaal fout. De meest spraakmakende Photoshop-blunders van 2017 op een rijtje.

18 reacties

 • Carl Peeters

  3 jaar geleden
  dat zijn geen fotobewerkingen. Die wichten zijn zo al onnatuurlijk
 • Jan Voet

  3 jaar geleden
  Mij dunkt dat de commentaargever meer blundert dan de mensen die op de foto's staan. Het lijkt mij bvb zeer onwaarschijnlijk dat zij zelf de zogenaamde aanpassingen doen. Men kan zich ook vragen stellen over de relevantie van al die criticasters die op de asociale media zitten. Ik ben zelf het beste voorbeeld.
 • Sarah Vandeurzen

  3 jaar geleden
  Amai die tweede foto van Mariah Carey heb ik nog nooit gezien. Ze is groot van borst en dijen maar ze danst wel vaker in minieme glitterpakjes en dan ziet ze er toch magerder uit. Mss net na haar bevalling van twins?
 • Dirk Verstraete

  3 jaar geleden
  Die miss Carey ziet er voller toch beter uit. Boer Charel zaliger zou het een ferm vrouwke gevonden hebben. Maar of ze ook eieren "mee petoaters" zou kunnen hebben koken valt te betwijfelen.
 • Ingrid Baar

  3 jaar geleden
  Nummer 9 is uit 2016 en dus een oude blunder, maar nu dan toch weer een nieuwe blunder, alleen niet van het model! Zo zie je maar weer: iedereen kan blunderen.
 1. Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug
  Play
  Missie Callcenter

  Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug

 2. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen