Justin Bieber.
Volledig scherm
Justin Bieber. © Getty Images for Triller

Geen Justin Bieber in Sportpaleis: popster schort rest van wereldtournee op

Justin Bieber heeft alle resterende optredens van zijn wereldtournee geannuleerd en schuift de shows door naar een later moment in 2023. Dat betekent dat de Canadese zanger op 20 en 21 maart niet in het Antwerpse Sportpaleis staat.

 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Joodse actrice Nathalie Portman laat van zich horen na antisemitische uitspraken van Kanye West: “Pijnlijk en beangstigend”
  Celebrities
  1

  Joodse actrice Nathalie Portman laat van zich horen na antisemiti­sche uitspraken van Kanye West: “Pijnlijk en beangsti­gend”

  ‘Star Wars’-actrice Nathalie Portman (41) veroordeelt het opkomende antisemitisme - door Kanye ‘Ye’ West - en belooft zich tegen de haatzaaiende boodschappen te verzetten. Ze is zelf Joods en wil van haar bereik gebruik maken. Daarom plaatste ze op Instagram een statement. “Het is pijnlijk en angstaanjagend om naar de agressieve woorden te luisteren.”