Maeve Kennedy Townsend McKean (rechts) en zoon Gideon (rechtsonder) worden vermist.
Volledig scherm
Maeve Kennedy Townsend McKean (rechts) en zoon Gideon (rechtsonder) worden vermist. © AFP

Geen hoop meer om twee leden Kennedy-familie levend terug te vinden

UPDATEIn de Verenigde Staten is de zoektocht naar de twee vermiste leden van de Kennedy-familie opgegeven. Ze zijn vermoedelijk dood, zo hebben hun nabestaanden meegedeeld. Het gaat om de zoveelste tegenslag voor het roemrijke politieke Kennedy-geslacht.

1 reactie

 • emiel wouters

  11 maanden geleden
  Als het geld ter wereld houdt geen enkele persoon één seconde langer in leven. Hier verschillen de rijken NIET van een normale eenvoudige mens. ARM of RIJK wij kunnen die ene seconden niet langer leven. Wat zijn wij dan met al dat geld?
 1. Kanye West is kapot van de breuk met Kim Kardashian: “Hij is angstig, verward en verdrietig, maar zijn spijt komt te laat”
  PREMIUM
  Celebrities
  5

  Kanye West is kapot van de breuk met Kim Kardashian: “Hij is angstig, verward en verdrietig, maar zijn spijt komt te laat”

  “Kanye heeft dingen gezegd en gedaan die moeilijk te verkroppen zijn.” En toch wil Kim Kardashian (40), volgens intimi, haar huwelijksbreuk vreedzaam afhandelen. Vooral dan omdat haar vorige echtscheiding een emotioneel drama was. Kanye West (43) van zijn kant zit in zak en as. Dat Kim niet langer zijn vrouw zal zijn, is te veel om te verwerken voor de bipolaire rapper. “Een verwarde en angstige, mentaal zieke man.”
 2. Lady Gaga ‘emotioneel en dankbaar’ na veilige terugkeer van gestolen honden: “Ze staat voor eeuwig in het krijt”
  Celebrities

  Lady Gaga ‘emotioneel en dankbaar’ na veilige terugkeer van gestolen honden: “Ze staat voor eeuwig in het krijt”

  Lady Gaga (34) kan weer opgelucht ademhalen. Vorige week gingen enkele hondendieven met de Franse bulldogs van de zangeres aan de haal. Twee van haar drie honden waren meegenomen, maar werden ondertussen door een vrouw teruggevonden in een steegje. Volgens haar entourage is Gaga “dankbaar en emotioneel” en staat ze “voor eeuwig in het krijt” bij haar hondenuitlater.
 1. Luk Alloo op bezoek bij 'hoarder' Jacques die al 40 jaar tussen bergen elektronica leeft
  Play
  Alloo

  Luk Alloo op bezoek bij 'hoarder' Jacques die al 40 jaar tussen bergen elektroni­ca leeft

 2. Wat als... je onenighstand plots voor je staat in 'Uit De Kleren'?
  Play
  Uit De Kleren

  Wat als... je onenigh­stand plots voor je staat in 'Uit De Kleren'?