Avril Lavigne gaat weer als vrijgezel door het leven. De zangeres en zakenman Philip Sarofim zijn na ruim anderhalf jaar uit elkaar, meldt Us Weekly.
Volledig scherm
Avril Lavigne gaat weer als vrijgezel door het leven. De zangeres en zakenman Philip Sarofim zijn na ruim anderhalf jaar uit elkaar, meldt Us Weekly. © EPA

Geen geluk in de liefde: Avril Lavigne ziet opnieuw relatie op de klippen lopen

CelebritiesAvril Lavigne gaat weer als vrijgezel door het leven. De zangeres en zakenman Philip Sarofim zijn na ruim anderhalf jaar uit elkaar, meldt Us Weekly.
Avril en Philip begonnen in februari 2018 te daten. De laatste keer dat de twee samen in het openbaar werden gespot was in het afgelopen voorjaar.

0 reacties

 1. Dresscode fluo? Dit zijn de meest opvallende outfits op de rode loper van de Brit Awards
  Celebrities

  Dresscode fluo? Dit zijn de meest opvallende outfits op de rode loper van de Brit Awards

  We hebben meer dan een jaar binnen gezeten tijdens de lockdown, en dat was eraan te merken op de rode loper van de Brit Awards, de belangrijkste muziekprijzen van Groot-Brittannië. Iedereen haalde vanavond doelbewust zijn meest opvallende outfit uit de kast, en dat resulteerde in ontzettend veel fluo en flitsende dierenprintjes. Sommige critici vinden het ‘heerlijk nineties’, anderen noemen het dan weer ‘een recept voor hoofdpijn’. Maar oordeel vooral zelf.
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge