Avril Lavigne gaat weer als vrijgezel door het leven. De zangeres en zakenman Philip Sarofim zijn na ruim anderhalf jaar uit elkaar, meldt Us Weekly.
Volledig scherm
Avril Lavigne gaat weer als vrijgezel door het leven. De zangeres en zakenman Philip Sarofim zijn na ruim anderhalf jaar uit elkaar, meldt Us Weekly. © EPA

Geen geluk in de liefde: Avril Lavigne ziet opnieuw relatie op de klippen lopen

CelebritiesAvril Lavigne gaat weer als vrijgezel door het leven. De zangeres en zakenman Philip Sarofim zijn na ruim anderhalf jaar uit elkaar, meldt Us Weekly.
Avril en Philip begonnen in februari 2018 te daten. De laatste keer dat de twee samen in het openbaar werden gespot was in het afgelopen voorjaar.

0 reacties

 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Kleine meisjes worden groot: metamorfose voor Millie Bobby Brown van 'Stranger Things’
  Play
  Celebrities

  Kleine meisjes worden groot: metamorfo­se voor Millie Bobby Brown van 'Stranger Things’

  Fans van ‘Stranger Things' moesten twee keer kijken toen ze Millie Bobby Brown (18) afgelopen weekend op de rode loper in New York zagen. De actrice zag er onherkenbaar uit met haar blonde haren en lange witte jurk. Brown lijkt helemaal niet op haar personage in de serie ‘Stranger Things’. De actrice werd in het sterrendom gekatapulteerd toen ze slechts 12 jaar oud was door haar rol als Eleven. Het eerste deel van ‘Stranger Things 4' is vanaf 27 mei te zien op Netflix.