Rose Leslie en Kit Harrington.
Volledig scherm
Rose Leslie en Kit Harrington. © photo_news

‘Game Of Thrones’-sterren Kit Harington en Rose Leslie verwachten tweede kindje

CelebritiesDe Britse acteurs Kit Harington (36) en Rose Leslie (35) verwachten hun tweede kind. Dat liet de ‘Game Of Thrones’-acteur vrijdag weten in de Amerikaanse talkshow ‘The Tonight Show starring Jimmy Fallon’.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. KIJK. Taylor Swift verbaast fans met duik ‘onder het podium’: “Coolste deel van het concert”
  Celebrities

  KIJK. Taylor Swift verbaast fans met duik ‘onder het podium’: “Coolste deel van het concert”

  Taylor Swift pakt uit met speciale stunts tijdens de optredens van haar Eras-tournee. Op een gegeven moment duikt de zangeres het podium in. Concertgangers op de tribunes zien langs boven hoe ze in een gat springt. Vervolgens kunnen ze op schermen zien hoe de zangeres naar de andere kant van het podium ‘zwemt’. Daar komt ze boven water in een andere outfit. Op sociale media zijn fans verbluft door de special effects. “Dit was het coolste deel van het optreden.”
 1. Kit ‘Jon Snow’ Harington geeft ‘Game of Thrones’ de schuld van zijn mentale problemen: “Ik leefde als opgejaagd wild”
  PREMIUM
  Celebrities

  Kit ‘Jon Snow’ Harington geeft ‘Game of Thrones’ de schuld van zijn mentale problemen: “Ik leefde als opgejaagd wild”

  Bijna een decennium lang was hij dé held van de internationale televisie: Kit Harington (34) speelde de hoofdrol in de bejubelde HBO-reeks ‘Game of Thrones’, nog altijd de meest succesvolle tv-serie ter wereld. Maar wat het begin van een lange, lucratieve carrière in de showbizz had kunnen zijn, draaide uit op een sisser: Kit verdween na het eind van de reeks volledig uit de spotlights. Vandaag vertelt hij eindelijk waarom, en de reden is veel triester dan verwacht. Zelfs de trouwste fans moeten het toegeven: we know nothing about Jon Snow. “Mijn leven was fucking angstaanjagend. Ik ben er altijd voor weggelopen, maar dat doe ik nu niet meer.”