Gal Gadot
Volledig scherm
Gal Gadot © REUTERS

Gal Gadot reageert op kritiek op film over Cleopatra

CelebritiesDe Israëlische Gal Gadot (35) heeft gereageerd op de kritiek dat ze niet geschikt is om Cleopatra te spelen in een nieuwe film. Aan BBC Arabic laat de ‘Wonder Woman’-actrice weten dat ze ‘zo gepassioneerd’ is door de Egyptische koningin, dat ze de film sowieso gaat maken. 

7 reacties

 • Fabrice Braccio

  1 maand geleden
  In de Donkere torensaga van S.King is het hoofdpersonage duidelijk geënt op Clint Eastwood en zijn alle afbeeldingen van een blanke man. In de film is het echter Idris Elba die de rol voor zijn rekening neemt en dat moet dan kunnen volgens deze critici.Of de Robin Hood verfilming van 2018 waar er in Nottingham blijkbaar meer Afrikanen en Aziaten rondlopen dan in het hedendaagse Londen.Soul Man kan niet, maar White Chicks is geen probleem. Poco is de pedalen volledig aan het verliezen
 • Francois Vleminckx

  1 maand geleden
  @benny vandersanden, inderdaad dat was ook mijn overpeinzing toen ik dat las, een zwarte Anna Boleyn? Heb nergens gelezen dat daar kritiek op was? Maar nu wel met deze actrice?
 • Jozef Hendrickx

  1 maand geleden
  De heersers over Egypte waren toen Grieken ,afstammelingen van Ptolomaeus een generaal van Alexander de Grote .De heersers klasse vermengde zich niet met de plaatselijke bevolking die toe trouwens niet uit Arabieren bestond .
 • Max Illens

  1 maand geleden
  Het is een film van Gal Gadot, dan mag zij toch wel zelf kiezen zeker? Zoals mevrouw Gadot het zelf terecht zegt : diegenen die het anders zien kunnen zelf een film maken.
 • Gino Denil

  1 maand geleden
  Zo lang we vinden dat de huidskleur er toe doet, wat deze ook mocht zijn, zijn we verkeerd bezig.
 1. Azealia Banks ontkent dat ze haar dode kat kookte en opat: “Maar ik heb wel de schedel van een 6-jarig meisje in huis”
  Celebrities

  Azealia Banks ontkent dat ze haar dode kat kookte en opat: “Maar ik heb wel de schedel van een 6-jarig meisje in huis”

  Rapper Azealia Banks (29) kwam de laatste dagen in opspraak omdat ze enkele verontrustende filmpjes deelde op haar sociale media. Zo besloot ze luidkeels lachend om haar dode kat Lucifer weer op te graven en zijn stoffelijk overschot te koken. Ze ontkent nu dat dat was om het dier op te eten. Haar eigen verhaal is echter niet minder verontrustend, gezien ze plots ook met een menselijke schedel op de proppen kwam.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"