‘Full House’-acteur en komiek Bob Saget (65) dood aangetroffen in hotel, oorzaak overlijden wordt onderzocht

CelebritiesDe Amerikaanse acteur, komiek en presentator Bob Saget is overleden. Dat meldt de politie in de Amerikaanse staat Florida. Saget was vooral bekend van zijn rol als Danny Tanner in de komedieserie ‘Full House’, die eind jaren 80 en in de jaren 90 erg populair was. Ook presenteerde hij van 1989 tot 1997 de succesvolle televisieshow ‘America’s Funniest Home Videos’. Saget is 65 jaar geworden.

 1. Waarom de wereldberoemde Olsen-tweeling op hun achttiende van het toneel verdween
  PREMIUM
  Celebrities

  Waarom de wereldbe­roem­de Ol­sen-twee­ling op hun achttiende van het toneel verdween

  Mary-Kate en Ashley Olsen hebben net twee mijlpalen achter de rug. Vorige week vierden de tweelingzussen niet alleen hun 35ste verjaardag, maar meteen ook het 15-jarige bestaan van hun modehuis ‘The Row’. Om het jubileum van dat laatste te vieren, gaven de Olsen-zusjes nog eens een zeldzaam dubbelinterview. “We zijn opgevoed om discreet te zijn”, klonk het tijdens het gesprek. Al was dat lang niet altijd het geval, want er was een tijd dat de twee niet van het scherm te bannen waren. Waarom zijn de twee zussen plots zo gesloten geworden? En waar hebben ze al die jaren gezeten?
 2. Bruidegom put voor huwelijksgeloften inspiratie uit 'Lizzie McGuire', hoofdrolspeelster Hilary Duff razend enthousiast
  Play
  Showbizz

  Bruidegom put voor huwelijks­ge­lof­ten inspiratie uit 'Lizzie McGuire', hoofdrol­speel­ster Hilary Duff razend enthousi­ast

  Een pasgetrouwd koppel is viraal gegaan op TikTok. Marco Braun uit Chicago legt zijn huwelijksgeloften af en doet dat in het thema van ‘Lizzie McGuire’. “Ik dacht altijd dat ik met Hilary Duff zou trouwen”, zegt Marco tegen zijn aanstaande Danny Chapman. “Maar nu weet ik dat ik eigenlijk Lizzie McGuire ben en jij bent mijn Gordo.” Hilary Duff vertolkte de titelrol in de Disney-serie. Gordo was haar beste vriend, die hopeloos verliefd was op haar.