AFP
Volledig scherm
© AFP

Franse zangeres France Gall (70) overleden na longinfectie

De Franse zangeres France Gall is vanochtend overleden in Parijs aan een longinfectie. Ze werd 70 jaar. Dat melden Franse media. Ze is vooral bekend van nummers als Poupée de cire, poupée de son en Ella elle l'a.

68 reacties

 • DANNY WITTEVRONGEL

  5 jaar geleden
  Prachtige zangeres uit de tijd dat zangeressen nog echt konden zingen. Tegenwoordig staan ze meer te playbacken en met hun kont te draaien.
 • Laetitia Dubois

  5 jaar geleden
  Het bekendste liedje ter wereld, My Way, origineel versie Comme D'Habitude, is door Claude François geschreven en ging over haar.... Ook Julien Clerc heeft een liedje over haar gemaakt. Dat zegt genoeg zeker? RIP een vrouw met een hart op de juiste plaats.
 • Johan Vercarre

  5 jaar geleden
  Nog een monument dat naar de Overkant vertrokken is. France/Isabelle, het ga je goed aan Gene Zijde ! En dank voor alles !
 • bert waeyaert

  5 jaar geleden
  Heb haar live gezien in de jaren 80, prachtige dame en prachtige muziek. RIP in de paradis blanc.
 • Patrick De pauw

  5 jaar geleden
  Zo een artiesten vind men hier niet?alleen een hoopje roepers die het denken te kunnen zingen en die stuurt men dan naar het Eurosong om nog meer uitgelachen worden en pats terug in het land en men hoort ze niet meer!
 1. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.