Liliane Bettencourt en haar dochter Françoise Bettencourt-Meyers op de Paris Fashion Week in 2012.
Volledig scherm
PREMIUM
Liliane Bettencourt en haar dochter Françoise Bettencourt-Meyers op de Paris Fashion Week in 2012. © /

Françoise Bettencourt Meyers, de rijkste vrouw ter wereld die de vuile was van L’Oréal buiten hing: “Gigolo troggelde haar moeder miljard euro af”

CelebritiesGeld maakt niet gelukkig. Daar weet de familie Bettencourt, oprichter van beautymerk L’Oréal, alles van. Erfgename Françoise Bettencourt Meyers (67) werd, met een vermogen van 73 miljard euro, onlangs uitgeroepen tot ‘s werelds rijkste vrouw. Omdat ze het waard is, wellicht. Al kan die L’Oréal-slogan niet verhinderen dat de familieschandalen als een donkere wolk boven haar hoofd hangt. De schatrijke kluizenares kelderde het bedrijf ei zo na door een bitsige vete met haar moeder, die in een pijnlijk openbare rechtszaak eindigde. “Eerst vermoordde de moeder haar dochter, en daarna vermoordde de dochter haar moeder.”

6 reacties

 • Marianne Van den Lemmer

  1 maand geleden
  Het is te hopen dat hij het waard was.
 • Polutnik Ronald

  1 maand geleden
  Geld maakt misschien voor de rijken niet gelukkig , omdat ze er veel te veel hebben en nog meer willen . En daar wringt het schoentje , maar mensen die weinig geld hebben daar zal het geld wel gelukkig maken en dat hoeft daarom niet veel te zijn . Alleen maar dat ze wat gemakkelijker kunnen leven inplaats van de eindjes aan elkaar te passen . Dan zijn ze heel gelukkig met beetje meer geld . En niet steeds zeggen dat het gemakkelijk is geld hebben nee het maakt gelukkig .
 • Jef Van Looveren

  1 maand geleden
  Heb in 1999 voor Liliane 10 dagen gekookt op de boot waar ik toen op werkte , The Seaborn Pride van Cunard. Daar zag je wat.. wat gaat de tijd snel.
 • Michel De Muynck

  1 maand geleden
  Weet niet hoe het nu zit, maar in die troebele periode kwam het merk niet meer opdagen op professionele beurzen. Bovendien, volgens testen door labo’s, werken hun producten niet. Aan de foto bovenaan dit artikel te zien, dat klopt. Toch als ze hun eigen kremmekes gebruiken.
 • Helga Geuens

  1 maand geleden
  Ik heb geen geld,maar ik ben er zeker van,dat ik gelukkiger ben dan zij.Gaan en staan,waar ik wil,geen bodyguards...
 1. Na beschuldigingen van verkrachting en kannibalisme: Armie Hammer heeft zich laten opnemen
  Celebrities

  Na beschuldi­gin­gen van verkrach­ting en kannibalis­me: Armie Hammer heeft zich laten opnemen

  Armie Hammer (34) heeft zich laten opnemen in een afkickkliniek. Met de steun van zijn ex-vrouw is de Amerikaanse ‘Call Me By Your Name’-acteur al meer dan een week in behandeling voor drugs-, alcohol- en seksproblemen. Hammer werd de afgelopen maanden aangeklaagd voor verkrachting en kannibalisme. Zo vroeg hij onder meer aan een ex of ze één van haar ribben chirurgisch wilde laten verwijderen, zodat hij die op kon eten. “Hij is verslaafd aan drugs omdat hij zoveel trauma’s heeft en zichzelf niet onder ogen kan zien”, zegt een ex-vriendin.