Filip Peeters
Volledig scherm
Filip Peeters © Photo News

Filip Peeters in de clinch met burgemeester Boechout

CelebritiesFilip Peeters (55) die momenteel te zien is als hoofdinspecteur Gerardi in ‘Salamander’, heeft het aan de stok met de burgemeester van Boechout,  Koen T’Sijen (47).

7 reacties

 • PIETRO RAMMAN

  5 jaar geleden
  Peeters heeft groot gelijk !! De wegen slibben nu al dicht en er wordt maar bij gebouwd !! Dit kan alleen maar slecht aflopen. En ja, ik woon in Boechout.
 • Rania Desaegher

  5 jaar geleden
  In Hoboken gaat men midden in een reeds drukke buurt een woontoren van 16hoog bouwen. Dat is andere koek, die luxe Bv's moeten ook eens beseffen dat de stad niet alleen de gevolgen van de bevolkingstoename kan dragen.
 • Dirk De Buyst

  5 jaar geleden
  Typisch. Toen Paul Jambers in Duffel kwam wonen, heeft hij hemel en aarde bewogen om de bouw van een psychiatrisch centrum (“recht over zijn deur”) tegen te houden.
 • Jan Maarten

  5 jaar geleden
  Peeters bedoeld natuurlijk dat het residentieel character van het dorp verloren gaat, het Brasschaat van Antwerpen-zuid.
 • Renée Schietekat

  5 jaar geleden
  Ja hoor, het gaat de burgemeester enkel om het park..niet om het project van die 30 appartementen. Hij gaat hem dus enkel om zijn dierbare inwoners. Wat een attente burgemeester toch