Kate Moss.
Volledig scherm
Kate Moss. © REUTERS

Fans vol lof over Kate Moss na haar getuigenis in de rechtbank: “Ze is een koningin”

CelebritiesKate Moss (48) wordt op sociale media onthaald als een koningin. Het Britse supermodel verdedigde haar ex Johnny Depp (58) tijdens haar getuigenis in de rechtbank, en daar blijken fans van het model duidelijk blij om te zijn. Moss kreeg zelfs een compliment van haar collega Naomi Campbell.

 1. Kim Kardashian en Kanye West zijn het eens over opvoeding: “North mag geen sociale media gebruiken”
  Celebrities

  Kim Kardashian en Kanye West zijn het eens over opvoeding: “North mag geen sociale media gebruiken”

  Realityster Kim Kardashian (41) en ex-man Kanye ‘Ye’ West (45) zijn al een hele tijd uit elkaar en hebben een moeilijke scheiding achter de rug. Tegenwoordig kunnen de twee wel weer door dezelfde deur. Zo werden ze afgelopen vrijdag nog samen gespot op een basketbalwedstrijd van hun 9-jarige dochter North, maar nu blijken de twee het ook eens te zijn over de opvoeding van het meisje. “North mag van ons niet op sociale media”, klinkt het.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.