Volledig scherm
© Instagram

Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

CelebritiesEerder was het Kim Kardashian met haar billen, dit keer heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Maar dat is niet waar iedereen het over heeft. Aandachtige volgers hebben dan ook een nieuw detail ontdekt op de ‘Friends’-foto en kunnen hun ogen niet geloven. “Wat een manier om je entree te maken op sociale media”, klinkt het. Maar wat is er aan de hand?

37 reacties

 • Jean Jacques

  1 jaar geleden
  Ja Sandra, drugs veroordelen maar tegelijkertijd werken in een danscafe waar alcohol, een legale drug verkocht wordt. Van alle drugs maakt alcohol het meeste slachtoffers!
 • Bob De Visser

  1 jaar geleden
  En plots wil iedereen die foto zien , opzet geslaagd ! Er zijn echt wel belangrijker dingen in de wereld
 • Leonarda Van Opbroecke

  1 jaar geleden
  Haha, waar halen ze het toch uit! Je moet zelfs geen cokegebruiker zijn om te weten dat je geen lijntjes gaat snuiven op je gsmscherm. Op die tafel was er dan geen plaats of wat? Een reflectie van de fotoflash is re simpel, zeker. En dan nog. Die dit 'geroddel' gestart zijn kan je moeilijk fans noemen maar eerder jaloerse dommerikken.
 • sandra de roeck

  1 jaar geleden
  Willem Kempenaars, meen je dit? Ik vind dat zo zo erg dat drugs tegenwoordig sociaal aanvaard zijn... dat maakt zoveel kapot. Ik werk op zaterdagnacht in een danskaffee, ben de oudste daar (39) en 1 van de weinigen die GEEN drugs nodig heeft om het een hele nacht uit te zingen. Nooit geprobeerd en ik zal het ook nooit doen.
 • Emilie Claerhout

  1 jaar geleden
  Als ex gebruiker beweer ik dat deze gsm ondersteboven ligt en het een hoesje is
 1. Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug
  Play
  Missie Callcenter

  Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug

 2. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen