Matthew Perry.
Volledig scherm
PREMIUM
Matthew Perry. © Getty

Fans maken zich zorgen om Matthew Perry na ‘Friends’-reünie: “Hij is nog slechts een schim van zichzelf”

Celebrities“Wat is er toch met Matthew Perry aan de hand?” Dat vragen heel wat fans zich af na het bekijken van de ‘Friends’-reünie, bij ons op Play4 en Streamz te zien vanaf 1 juni. De 51-jarige acteur zat er lusteloos bij en had moeite met spreken. Op sociale media wordt volop gespeculeerd dat hij weer hervallen is in de zware drank- en drugsverslaving die jarenlang zijn leven beheerste - een liter vodka per avond was geen uitzondering - en uiteindelijk ei zo na verwoestte. De acteur hield er zware gezondheidsproblemen aan over en verkeerde zelfs even in kritieke toestand. Hoe is het toch zo ver kunnen komen? “Ik wilde zo verdomd graag bekend zijn.”

7 reacties

 • Carlos De Backer

  4 maanden geleden
  Wel 17 jaar later, denk dat iedereen oud wordt.
 • Peter Vaneigens

  4 maanden geleden
  Haha waar de meesten hier zich toch allemaal om bekommeren, dat heet ouder worden….wacht maar, straks is het jullie beurt, haha
 • Gert Mortelmans

  4 maanden geleden
  Mensen worden ook gewoon ouder! Of moet iedereen er uit zien als de prefectie!
 • Bruno Verhoeven

  4 maanden geleden
  Sterkte
 • ann cumptich

  4 maanden geleden
  Hij was er en de rest is ook belangrijk maar hij was er.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).