Instagram: britneyspears
Volledig scherm
© Instagram: britneyspears

Fans maken zich opnieuw zorgen om Britney Spears: zangeres deelt 11 ‘naaktfoto’s’ op een uur tijd

CelebritiesDat Britney Spears (40) niet bang is om zich - letterlijk - bloot te geven, is al langer geweten, maar fans van de zangeres maken zich ondertussen opnieuw zorgen om hun idool. De ‘Oops!... I Did It Again’-zangeres deelde eerder deze week namelijk zo’n elf ‘naaktfoto’s’ op een uur tijd.

11 reacties

 • Emmanuel Veraart

  2 maanden geleden
  Als er niets in de bovenkamer zit, dan maar dit hé.
 • Guido Verlinden

  2 maanden geleden
  Kan toch geen kwaad.!!!
 • Philippe De Naeyer

  2 maanden geleden
  Wat is het probleem?
 • De Roose Patrick

  2 maanden geleden
  Wat mooi is mag gezien worden toch 👍👍
 • Jan De Schutter

  2 maanden geleden
  Is haar keuze! Ze mag gezien worden.
 1. Amber Heard kiest nieuwe advocaten om financieel drama te vermijden: kosten lopen op tot 15 miljoen dollar
  Celebrities
  8

  Amber Heard kiest nieuwe advocaten om financieel drama te vermijden: kosten lopen op tot 15 miljoen dollar

  Opgeven? Dat staat niet in het woordenboek van Amber Heard (36). De beruchte ex-vrouw van Johnny Depp (59) houdt een wissel van de wacht en schakelt nieuwe advocaten in voor het beroep dat ze aantekende tegen Depp. Daarnaast ligt ze ook nog in de clinch met twee verzekeringsbedrijven, die weigeren om de kosten van haar verdediging te dekken. In totaal hangt er Heard een rekening van bijna 23 miljoen dollar boven het hoofd.
 2. Dodelijk ongeval ‘Rust’ kan serieus staartje krijgen voor Alec Baldwin: acteur maakt miljoenen vrij voor rechtszaak
  Celebrities

  Dodelijk ongeval ‘Rust’ kan serieus staartje krijgen voor Alec Baldwin: acteur maakt miljoenen vrij voor rechtszaak

  Alec Baldwin (64) is een van de vier mogelijke verdachten in de zaak rond het dodelijk ongeval op de set van ‘Rust’. Dat blijkt uit een brief die de openbare aanklager van Santa Fe indiende bij de staat New Mexico. Dat meldt onder meer ‘The New York Times’. Baldwin zou intussen zijn voorzorgen nemen voor eventuele rechtszaken die nog volgen. Vorig jaar werd cameravrouw Halyna Hutchins neergeschoten met een vuurwapen dat losse flodders had moeten bevatten.
 3. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.