Fans en media speculeren: is Johnny Depp aan het daten met zijn advocate?

CelebritiesCamille Vasquez (37) voelde Amber Heard deze week aan de tand over haar relatie met Johnny Depp, in de rechtbank van Fairfax, Virginia. Haar bikkelharde manier van ondervragen maakte indruk, maar er is fans - en de lokale media - ook nog iets anders opgevallen. Camille is namelijk wel erg close met Johnny. 

13 reacties

 • ivan de ridder

  1 maand geleden
  Vergelijk de manier ook eens waarop Johnny Depp en Amber Heard respectievelijk met hun advocaten omgaan. Bij Johnny wordt er gelachen, geknuffeld en gepalaverd, bij Amber oogt alles vrij afstandelijk (zakelijk). Op basis van zulke fragmenten is de perceptie snel dat haar advocaten de zaak bij momenten moedwillig lijken te torpederen. Op youtube en sociale media worden gretig fragmentjes gedeeld waarop het ene advocatenteam het andere lijkt te 'ownen'. Dat is waar mensen tegenwoordig op kicken.
 • Patsy Michiels

  1 maand geleden
  Die filmpjes kunnen Depp zijn kop kosten wel dat moet hij weten Pm
 • Astrid Verdonck

  1 maand geleden
  Degene die de zaak volgen beseffen dat dit een goede strategische zet geweest is vermits amber hen de hele tijd in het oog heeft gehouden. Tegen dat ze aan het kruisverhoor zaten was ze al zodanig geërgerd dat ze haar ware kant heeft laten zien op de getuigenbank. Daarbij horend dat hij als geweldadig en vrouwenhatend wordt afgeschilderd maar toch een team met verschillende dames heeft dat zich verdedigd. Werkelijk, een beetje gezond verstand kan dit zelfs toch begrijpen?
 • willy zachel

  1 maand geleden
  Dat is uiteraard allemaal bestudeerde tactiek door die advocaat uitgedokterd. Om de publieke opinie en de jury te bewerken Amerikaanse justitie ten top
 • ivan de ridder

  1 maand geleden
  Tabloids proberen altijd de meest puberale liefdesverhaaltjes te spinnen ... dat iemand dergelijke nonsens nog leest. Dit is inderdaad voornamelijk PR om te tonen dat Johnny 'hartelijk' met vrouwen kan omgaan en vice versa. Dat hij naast haar cliënt ook een goede vriend is en zij met hem / de situatie inzit.