Candice Swanepoel
Volledig scherm
Candice Swanepoel © EPA

Fans Candice Swanepoel maken zich zorgen om 'mager' babybuikje

ShowbizzCandice Swanepoel mag dan wel afgetraind zijn als het om haar baan als topmodel gaat, nu ze zwanger is maken haar fans zich toch wat meer zorgen. De Daily Mail deelde kiekjes van de blondine in bikini, maar de opmerkingen zijn niet mis. "Ga eten. Voed je baby!", luidt het in de reacties.

5 reacties

 • Michelle Vliegenthart

  5 jaar geleden
  Zolang er genoeg vitamines en supplementen worden genomen (uitkijken! te veel is ook niet goed) en er geen ijzergebrek is door overmatig sporten is het volgens mij ok. Ze heeft een goede buik.
 • Ingrid Geerts

  5 jaar geleden
  Ze is prachtig en nu eerlijk... zo klein is gaaf buikje niet. Ik vind het gewoon. Te dik is ook niet gezind voor je baby...
 • Ano Niem

  5 jaar geleden
  Haar buik is niet te mager, de meesten worden gewoon te dik (o ja ik ook hoor tijdens de zwangerschap)
 • Anoniem

  5 jaar geleden
  Zij heeft gewoon sterke buikspieren, dan heb je niet zo vlug een dikke blubberbuik
 • Gerarda Joosten

  5 jaar geleden
  Een baby neemt wat hij nodig heeft, een babybuik zal dus niet snel te mager zijn. De moeder daarentegen zal verzwakken als de baby haar reserves gebruikt. Zo te zien is ze gezond.
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.