photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Explosief: de minnaars van koningin Paola

Dag Allemaal gooit de knuppel in het gouden hoenderhok met een diepgravende blik op het woelige liefdesleven van koningin Paola. Via uiteenlopende bronnen uit de Brusselse beau monde, de politiek en de kunstwereld lijst het weekblad de mannen op die voor de charme van de bloedmooie Paola Ruffo di Calabria. Een lijst die heel wat langer is dan die van de amoureuze escapades van haar echtgenoot.

 1. Jessica Alba worstelde met het oplichterssyndroom: “Ik had het gevoel dat ik het niet verdiende om hier te zijn”
  Celebrities

  Jessica Alba worstelde met het oplichters­syn­droom: “Ik had het gevoel dat ik het niet verdiende om hier te zijn”

  De Amerikaanse actrice en onderneemster Jessica Alba (40) verdiende onlangs 130 miljoen dollar (108 miljoen euro) aan de beursgang van haar onderneming ‘The Honest Company’. Maar in een interview met het magazine Allure vertelde de onderneemster dat een eigen bedrijf runnen niet altijd rozengeur en maneschijn is. Zo leed de businessvrouw vroeger aan het ‘oplichterssyndroom’. Mensen die hiermee kampen, leggen de lat enorm hoog voor zichzelf en onderschatten hun eigen prestaties.
 2. Na beschuldigingen van verkrachting en kannibalisme: Armie Hammer heeft zich laten opnemen
  Celebrities

  Na beschuldi­gin­gen van verkrach­ting en kannibalis­me: Armie Hammer heeft zich laten opnemen

  Armie Hammer (34) heeft zich laten opnemen in een afkickkliniek. Met de steun van zijn ex-vrouw is de Amerikaanse ‘Call Me By Your Name’-acteur al meer dan een week in behandeling voor drugs-, alcohol- en seksproblemen. Hammer werd de afgelopen maanden aangeklaagd voor verkrachting en kannibalisme. Zo vroeg hij onder meer aan een ex of ze één van haar ribben chirurgisch wilde laten verwijderen, zodat hij die op kon eten. “Hij is verslaafd aan drugs omdat hij zoveel trauma’s heeft en zichzelf niet onder ogen kan zien”, zegt een ex-vriendin.