Ronnie Flex .
Volledig scherm
PREMIUM
Ronnie Flex . © ANP Kippa

Experts: "Ronnie Flex inspireert jongeren om af te kicken van wiet"

"Ben ff gaan afkicken in rehab..." Met die woorden kondigde rapper Ronnie Flex (25), die in 2015 met het nummer Drank & Drugs doorbrak bij het grote publiek, maandag op Instagram aan begeleiding te zoeken om van zijn wietverslaving af te komen. Het traject duurt een week, laat zijn management weten. In hetzelfde bericht riep Ronnie Flex zijn fans op hem berichten te sturen, iets waar ze massaal gehoor aan gaven.

10 reacties

 • tom de smet

  5 jaar geleden
  Amai, een volle week dan nog wel. Waarom zou elke dag een jointje niet normaal mogen zijn en is alcohol dit wel. Integendeel, als je zegt dat je geen alcohol drinkt wordt je beschouwd als abnormaal. Bij de publieke opinie zal dit blijkbaar nog jaren duren voor alcohol en cannabis over dezelfde kam wordt geschoren . Waarom zou je überhaupt moeten stoppen, tenzij je dat zelf wilt.
 • Resist You

  5 jaar geleden
  Cannabis moet je gebruiken niet misbruiken punt !
 • Ed Buun

  5 jaar geleden
  Hij zou beter stoppen met te stoppen en cannabis op een gezonde manier leren gebruiken. Aanzie het als een medicijn en niet als een drugs. Het kan hem veel ziektes en depressies besparen. En je blijft ook uit de handen van de medische sector dan, als die beginnen met hun synthetische drugs ben je zeker gezien.
 • Nicolas van dyck

  5 jaar geleden
  Mark onzins... Dus gij laat u vrienden vallen omdat ge te zwak bent om te stoppen. Schone vriend ben jij. Als ge karakter hebt, dan stop je. Zonder boe of ba. Heb je dat niet is het altijd de schuld van "slechte vrienden".
 • Momo Boelie

  5 jaar geleden
  1week is wel niet genoeg denk ik.