Armie Hammer's ex Paige Lorenze.
Volledig scherm
PREMIUM
Armie Hammer's ex Paige Lorenze. © Instagram/EPA - Fotomontage HLN

Ex-vrouw en geliefden getuigen over dubbelleven Armie Hammer: “Het is erger dan iedereen durft vermoeden”

CelebritiesHet zijn zeer ongemakkelijke tijden voor Armie Hammer (34). Begin deze maand kwam er een stroom van explosieve informatie op gang over de ‘Call Me By Your Name’-acteur, die kannibalisme zou verheerlijken en er heel wat perverse fetisjen op zou nahouden. Het einde van zijn lijdensweg lijkt ook nog lang niet in zicht: zowel zijn ex-vrouw als twee ex-geliefden verbreken het stilzwijgen en schetsen een duivels beeld van de acteur. “Hammer leidt een verwrongen dubbelleven, hij is een narcist met diepe problemen en zieke fantasieën.”

2 reacties

 • Peter Peeters

  3 maanden geleden
  Als je wat waardigheid of integriteit hebt, blijf je na een relatie, scheiding uit de pers. Rancuneus en kleinzielig, maar natuurlijk ideaal voer voor rioolpers en de kleingeestigen die zulks gretig zullen oplepelen. Dit kent men ook goed hier in Belgie.
 • Dries Dumoulin

  3 maanden geleden
  tja liefde is blind he ! dan raad ik sommige mensen aan om die oogkleppen eens af te doen en eens te zien wat er achter zòn mooi snoetje of bling bling schuilt !? maar ja knap en rijk he ! Dat dachten die vrouwlijke slachtoffers van ted bundy ook de grootste serial killer in vs ook ! soms komt de duivel in een mooi pakje naar je toe !
 1. Moord bij O.J. Simpson en misbruik bij Michael Jackson: advocaat van de sterren overleden na roemrijke carrière
  PREMIUM
  Celebrities

  Moord bij O.J. Simpson en misbruik bij Michael Jackson: advocaat van de sterren overleden na roemrijke carrière

  Vorige week is advocaat Howard Weitzman op 81-jarige leeftijd overleden. Howard wie? Zijn naam doet hoogstwaarschijnlijk geen belletje rinkelen, maar zijn dood laat Hollywood allerminst onberoerd. Weitzman was immers dé advocaat van de sterren, die beroemdheden verdedigde in talloze rechtszaken. Van gênante gevallen als dronken rijden en buitenechtelijke kinderen tot ophefmakende misbruik- en moordzaken. Een overzicht.
 2. Hollywoodjournalisten klappen uit de biecht over de vervelendste sterren: “Sinds 1996 op de zwarte lijst van Tom Cruise”
  PREMIUM
  Celebrities

  Hollywood­jour­na­lis­ten klappen uit de biecht over de vervelend­ste sterren: “Sinds 1996 op de zwarte lijst van Tom Cruise”

  Dat ‘Bridgerton’-ster Regé-Jean Page (31) niet te zien zal zijn in het tweede seizoen van de populaire Netflix-reeks heeft volgens de geruchtenmolen weinig te maken met een overvolle agenda, maar wel met een overdaad aan kapsones. Page is zeker niet de eerste en enige celeb die het al eens uithangt. Onze Hollywoodreporter legde haar oor te luisteren bij enkele collega’s. “Bruce Willis is de ultieme klootzak."
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Kan in opspraak gekomen Armie Hammer ooit nog opnieuw aan de bak in Hollywood na beschuldigingen van kannibalisme?
  PREMIUM
  Celebrities

  Kan in opspraak gekomen Armie Hammer ooit nog opnieuw aan de bak in Hollywood na beschuldi­gin­gen van kannibalis­me?

  “Ik ben erg trots op m'n afkomst, maar ik zou graag mijn eigen nalatenschap hebben. Ik hoop dat die niets te maken heeft met mijn achternaam, maar alles met mijn persoon zelf." Profetische woorden, want Armie Hammer (34), een steenrijke vrouwenmagneet, hééft naam gemaakt. Als acteur, maar ook - en vooral - als liefhebber van sadistische seks en gegrild mensenvlees. Of dat z'n carrière onherstelbaar beschadigd heeft, valt nog af te wachten volgens Dan Hassler-Forest, docent mediastudies: “De aantijgingen zijn zo sensationeel en ongebruikelijk dat heel wat mensen ze moeilijk serieus gaan kunnen nemen.”
 1. Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenborstel mee en kom af!"
  Play
  Blijven Slapen

  Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenbor­stel mee en kom af!"

 2. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge