FilmMagic
Volledig scherm
© FilmMagic

Ex van Kim Kardashian maakte niet één, maar drie sekstapes met de realityster: “Al die valse tranen”

CelebritiesIs het uitlekken van Kim Kardashians (41) sekstape opgezet spel? Ray J (41), de man die de tape in kwestie gemaakt heeft met de realityster, beweert alvast van wel. De Amerikaanse rapper doet er ondertussen ook alles aan om zijn gelijk te halen. In een video op zijn Instagram-account haalt de man uit naar de Kardashians. “Wat jullie mij proberen aan te doen, is gewoon onmenselijk.”

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.