De politie moet tussenbeide komen op het huwelijk van Britney Spears. Links zie je de popster met haar ex-man Jason Alexander in betere tijden.
Volledig scherm
De politie moet tussenbeide komen op het huwelijk van Britney Spears. Links zie je de popster met haar ex-man Jason Alexander in betere tijden. © Photo News/Reporters/Splash

Ex van Britney Spears die haar bruiloft verstoorde krijgt gevangenisstraf (maar heeft die al uitgezeten)

CelebritiesJason Alexander (40), ex-man van Britney Spears (40), werd veroordeeld omdat hij Spears’ huwelijk begin juni verstoorde. De man dook onuitgenodigd op tijdens de bruiloft van Britney en haar echtgenoot Sam Asghari (28). Daarvoor kreeg hij een straf van 64 dagen opgelegd, maar die zat hij al uit.

0 reacties

 1. Wie mooi wil zijn, moet lijden: Kim Kardashian kan nauwelijks wandelen in superstrakke jurk
  Play
  Celebrities
  7

  Wie mooi wil zijn, moet lijden: Kim Kardashian kan nauwelijks wandelen in superstrak­ke jurk

  Kim Kardashian (41) heeft al eens gezegd dat ze er alles aan zou doen om er mooi uit te zien en dat bewijst ze nu. Nadat ze haar samenwerking met het modewerk Dolce & Gabbana voorstelde op de modeshow in Milaan, kiest de realityster voor een glinsterende jurk van het merk. Alleen zit die zo strak dat Kim moeite heeft met wandelen, de trap te beklimmen en neer te zitten in de auto. Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.