John Lydon en zijn vrouw Nora Forster.
Volledig scherm
PREMIUM
John Lydon en zijn vrouw Nora Forster.

Ex-Sex Pistol John Lydon (64) verzorgt dementerende echtgenote (78): “Ze heeft ons huis al twee keer in brand gestoken, maar ik kan niet zonder haar”

CelebritiesHij staat bekend als relschopper en anarchist, maar John Lydon (64) - beter bekend als Sex Pistols-frontman Johnny Rotten - heeft ook een gevoelig kantje. Dat wordt duidelijk wanneer hij het over z'n vrouw Nora (78) heeft, die tegen Alzheimer vecht. Hij vertelt over hun relatie in The Daily Mail.  

 1. Amerikaanse privédetective over dood Whitney Houston: “Ze was niet alleen toen ze stierf”
  PREMIUM
  Celebrities

  Amerikaan­se privédetec­ti­ve over dood Whitney Houston: “Ze was niet alleen toen ze stierf”

  Op 11 februari 2012, aan de vooravond van de Grammy Awards-uitreiking, overleed Whitney Houston, 48 jaar jong. “Er zijn nog veel te veel onbeantwoorde vragen rond haar. Een nieuw en grondiger onderzoek is de enige manier om de waarheid te achterhalen.” Privédetective Paul Huebl maakt er een erezaak van. “Ik ben er zeker van dat uit een nieuwe autopsie zal blijken dat ze vermoord werd. Dat werd nooit onderzocht, omdat de politie er automatisch van uitging dat ze drugs had genomen. Er werd letterlijk gezegd: “Wie kan het wat schelen.” Ik wil eerherstel voor Whitney Houston. Deze zaak móet heropend worden!”
 1. André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team
  Play

  André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team

 2. Nancy uit 'Ik Vertrek' aangeslagen bij stinkende ontdekking
  Play

  Nancy uit 'Ik Vertrek' aangesla­gen bij stinkende ontdekking