Britney Spears.
Volledig scherm
Britney Spears. © Instagram @britneyspears

Ex-manager Britney Spears lekt oude voicemails: “Ik word gechanteerd”

CelebritiesSam Lufti (46), de man die van 2007 tot 2008 optrad als manager van Britney Spears (39), heeft op Instagram een aantal voicemails van de popster gepubliceerd die dateren uit de periode waarin Britney net onder het curatorschap van vader Jamie (69) kwam te staan en ze daar toen al onderuit wilde. Ook claimt Lufti dat hij deze berichten eerder online postte, maar dat ze dankzij de Free Britney-beweging opnieuw onder de aandacht gebracht worden.

 1. Billie Eilish verloor 100.000 volgers na sexy foto, maar gaat toch een stap verder: “Mensen zijn bang voor grote borsten”
  Celebrities
  11

  Billie Eilish verloor 100.000 volgers na sexy foto, maar gaat toch een stap verder: “Mensen zijn bang voor grote borsten”

  Zangeres Billie Eilish (19) is onlangs naar eigen zeggen 100.000 Instagram-volgers verloren nadat ze een foto had geplaatst waarop haar boezem een beetje zichtbaar was. Fans zeiden graag de ‘oude Billie’ terug te willen, bekend van de wijde kleding. Eilish snapt er niks van en deelt vandaag een van haar minst verhullende foto’s tot nu toe. “Mensen zijn bang voor grote borsten.’’
 2. “Net alsof ze in de gevangenis zit": Lynne Spears zwijgt niet langer over de bewindvoering van haar dochter
  PREMIUM
  Celebrities

  “Net alsof ze in de gevangenis zit": Lynne Spears zwijgt niet langer over de bewindvoe­ring van haar dochter

  De tijd van fluisteren aan de telefoon uit schrik dat de familieleden het zouden horen, is voorbij. Lynne Spears (66) maakt in de rechtbank klaar en duidelijk wat ze ervan vindt dat haar dochter Britney (39) onder bewindvoering van haar vader staat. “Wat er nog overbleef van hun relatie is ondertussen volledig verwoest", klinkt het onder meer. Daarmee lijkt er voor het eerst licht aan het einde van de tunnel voor de zangeres, al doet die niet meteen moeite om stabiel over te komen.