REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Ex-bodyguard van Britney Spears geeft toe dat ze wekelijks zware medicijnen moest nemen

CelebritiesFernando Flores (40), die zich in het verleden de bodyguard van Britney Spears (39) mocht noemen, vertelde in een interview met de Britse krant The Sun dat de popzangeres wekelijks zware medicijnen moest nemen. Op vrijdag kreeg Britney van een vrouw namelijk drie verschillende soorten antidepressiva en een anticonceptiepil.

6 reacties

 • Elke De Vleeschouwer

  2 dagen geleden
  In amerika geraak je nu eenmaal zeer moeilijk van curatorschap af. Het gaat gewoon om wie het meeste geld heeft voor de procedureslag en aangezien een ander over jouw geld beslist heb je gewoon pech. Vergeet het maar. Het amerikaans systeem is veel slechter dan het onze.
 • Noel Van Goethem

  1 week geleden
  Wat als Brit nu niets had? Zou haar vader dan ook de volledige controle over haar leven overnemen...ik denk het niet! Als vader help je je eigen kinderen en neem je hun vermogen die zij zelf opgebouwd niet af. Je eigen kind laten drogere door verplicht medicijnen te laten innemen om zo de volledige controle te hebben over haar te kunnen hebben spreekt alle boekdelen...hij is geen vader voor een eigen kind waardig...schandalig van hem!
 • Noel Van Goethem

  1 week geleden
  Iedereen heeft recht op een eigen leven en zelf beslissingen te nemen, alleen jijzelf kan oordelen hoe je leven er zou kunnen uitzien, fouten maakt iedereen maar het is aan jouzelf om over te oordelen of je hier iets aan wil doen. Andere kunnen jou eventueel goede raad geven maar volledige controle overnemen van jou bestaan en doen of laten mag nooit toegelaten worden, hier is duidelijk dat het vermogen van haar, hier aan de basis ligt, waardoor haar vader en andere zich aan willen vergrijpen.
 • Ariane Delasorte

  1 week geleden
  Denkt iedereen echt dat een rechter zo maar zoiets opstart zonder psychologische opvolging, zeker als het gaat om zo'n bekende persoon ?? Dat papa zomaar kan blijven enkel omdat hij dat wenst? De volgende stap om zich te verdedigen zal het uitlekken worden van haar psychologisch rapport... Ocharme Brit dan... Als je geleefd hebt met een psychotische persoon dan begrijp je heel goed wat er aan het gebeuren is.
 • Ludovic De Beuckeleer

  1 week geleden
  die is tot de wanhoop gedreven door haar vader om zo haar fortuin in handen te krijgen.