Chloe Cherry in 'Euphoria'
Volledig scherm
Chloe Cherry in 'Euphoria' © rv

‘Euphoria’-ster Chloe Cherry wordt beschuldigd van diefstal (voor een blouse van amper 26 euro)

CELEBRITIESChloe Cherry (25), beter bekend als Faye in de HBO-hitserie ‘Euphoria’, wordt beschuldigd van diefstal. De Amerikaanse actrice zou naar verluidt een blouse van amper 28 dollar (ongeveer 25,68 euro) gestolen hebben, uit een winkel in haar geboorteplaats Lancaster, Pennsylvania.

 1. Grote entree gaat mis: CeeLo Green valt van paard tijdens herdenking van overleden rapper Shawty Lo
  Celebrities

  Grote entree gaat mis: CeeLo Green valt van paard tijdens herdenking van overleden rapper Shawty Lo

  De grote entree van CeeLo Green (47) ging niet zoals hij had verwacht. De zanger reed met een paard het herdenkingsfeest van de overleden rapper Shawty Lo in Atlanta binnen. De zaal was onder de indruk en het beest ook, want het werd heel nerveus. Het paard werd plots wild, waardoor het samen met de artiest tegen de grond ging. De aanwezigen konden hun lach alvast niet inhouden. “CeeLo Green van een paard zien vallen, was het grappigste dat ik ooit heb mogen zien.”
 1. “Ze lijkt wel een wilde”: het woelige parcours van Amanda Bynes, die naakt werd opgepakt op straat
  PREMIUM
  Celebrities

  “Ze lijkt wel een wilde”: het woelige parcours van Amanda Bynes, die naakt werd opgepakt op straat

  Ze was een van de populairste actrices van haar generatie, maar al meer dan een decennium worstelt Amanda Bynes (36) om haar leven weer op de rails te krijgen. Zo werd ze net nog naakt aangetroffen, zwervend door de straten van LA. Het is het zoveelste obstakel in het leven van Bynes, die al te maken kreeg met een verslaving, verschillende arrestaties en een mentale inzinking. “Ze is extreem paranoïde.”