EPA
Volledig scherm
© EPA

Eric Clapton reageerde slecht op coronavaccin: “Ik had nooit in de buurt van die naald mogen komen”

CelebritiesEric Clapton (76) is niet gelukkig met zijn coronavaccin. De ‘Wonderful Tonight’-muzikant kreeg in februari het AstraZeneca-vaccin, maar had hevige bijwerkingen. “Ik was bang dat ik nooit meer ging kunnen spelen”, aldus de rocklegende.

3 reacties

 • Marnix Verschraegen

  1 maand geleden
  Al wie hun vaccinatie uitstellen zullen deze zomer niet veel mogen. zeker als we de vaccinatiepas gaan hebben, wat een zeer positieve stap is.
 • Jean Versmissen

  1 maand geleden
  Een voorbeeld waarom vaccinatie als medische ingreep een individuele aangelegenheid is. Iedereen over dezelfde kam scheren is geen medische redenering, maar een politieke, sociale of filosofische. Misschien was een ander vaccin beter voor hem. Of helemaal geen. Nee, het is niet eten wat de pot schaft, maar eten wat je maag kan verteren.
 • Dirk Van Giel

  1 maand geleden
  Toch straf ! E.C. heeft dezelfde symptomen als yours truly: micro fibre polyneuropathie in handen van voeten. Om dezelfde reden ben ik 15 jaar geleden moeten stoppen met gitaar spelen. Dat hij slecht reageerde op AstraZenica heeft daar misschien wel iets mee te maken. Goed dat ik de vaccinatie nog even heb uitgesteld.
 1. Emotionele Adele doorbreekt mediastilte om brand Grenfell te herdenken: “Nog steeds geen gerechtigheid voor de slachtoffers”
  Celebrities

  Emotionele Adele doorbreekt mediastil­te om brand Grenfell te herdenken: “Nog steeds geen gerechtig­heid voor de slachtof­fers”

  Adele toont zich zelden nog in het openbaar, maar wanneer haar iets na aan het hart ligt, maakt ze graag een uitzondering. Het is namelijk vier jaar geleden dat een brand uitbrak in de Grenfell Toren. Een tragedie die het leven eiste van 72 mensen en tot op vandaag vele vragen onbeantwoord laat. De zangeres was tijdens de gebeurtenis een van de eerste die zich naar de plaats delict haastte en brengt daarom een eerbetoon aan de slachtoffers.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 3. BINNENKIJKEN. In deze hoeve van 1,8 miljoen euro bouwt Kanye West aan zijn romance met Irina Shayk
  Celebrities

  BINNENKIJ­KEN. In deze hoeve van 1,8 miljoen euro bouwt Kanye West aan zijn romance met Irina Shayk

  Nu Kim Kardashian (40) en Kanye West (44) officieel uit elkaar zijn, is het niet meer dan logisch dat de twee elk hun eigen pand hebben. Kim mocht van haar ex-man samen met hun vier kinderen in hun herenhuis van 50 miljoen euro blijven terwijl Kanye zijn intrek nam in een iets goedkoper stulpje. Te midden van Los Angeles heeft de rapper een eigendom dat hij momenteel gebruikt als vrijgezellenhuis. Al is er de laatste tijd maar weinig ‘vrijgezellen’ aan nu zijn romance met Irina Shayk (35) steeds meer vorm krijgt.