Mary Mara in 'Criminal Minds'.
Volledig scherm
Mary Mara in 'Criminal Minds'. © /

‘ER’-actrice Mary Mara overleden, vermoedelijk door verdrinking

CelebritiesMary Mara, die vooral bekend is van haar terugkerende rollen in ‘ER’ en ‘Law & Order’, is overleden. De actrice stierf waarschijnlijk door verdrinking, dat bevestigde de politie. Ze werd 61 jaar oud.

0 reacties

 1. Actrice Anne Heche was onder invloed van cocaïne tijdens ongeval: “Ze zal niet meer wakker worden”
  Play
  CELEBRITIES

  Actrice Anne Heche was onder invloed van cocaïne tijdens ongeval: “Ze zal niet meer wakker worden”

  Anne Heche (53), bekend van de soap ‘Another World’ en de film ‘Six Days Seven Nights’, zal haar ongeval waarschijnlijk niet overleven. Dat heeft een woordvoerder van de familie laten weten. De Amerikaanse actrice, die in het verleden een relatie had met Ellen Degeneres (64), ligt in een coma nadat ze afgelopen vrijdag met haar wagen tegen een gevel reed. Daarbij zou ze onder invloed van cocaïne zijn geweest. “Heche heeft zware hersenschade opgelopen en wordt in leven gehouden om te bepalen of haar organen nog levensvatbaar zijn”, aldus de woordvoerder.
 2. Lisa Kudrow reageert op gebrek aan diversiteit in ‘Friends’: “Ze schreven enkel over dingen die ze kenden”
  Celebrities
  5

  Lisa Kudrow reageert op gebrek aan diversi­teit in ‘Friends’: “Ze schreven enkel over dingen die ze kenden”

  De populaire sitcom ‘Friends’ kwam de voorbije jaren regelmatig onder vuur te liggen vanwege het gebrek aan diversiteit in de cast. De bedenker van de reeks, Marta Kauffman (65), bood daar al eerder haar verontschuldigingen voor aan. Nu springt actrice Lisa Kudrow (59) voor de makers in de bres. “Het is niet aan hen om over ervaringen van mensen met een andere huidskleur te schrijven”, klinkt het.