De FBI heeft de vertrouwelinge opgepakt van de overleden Amerikaanse zedendelinquent en multimiljonair Jeffrey Epstein. Maxwell wordt verdacht van betrokkenheid bij de zedendelicten van Epstein.
Volledig scherm
De FBI heeft de vertrouwelinge opgepakt van de overleden Amerikaanse zedendelinquent en multimiljonair Jeffrey Epstein. Maxwell wordt verdacht van betrokkenheid bij de zedendelicten van Epstein. © via REUTERS

Epstein-vertrouwelinge opgepakt en aangeklaagd voor betrokkenheid bij ronselen van minderjarige meisjes voor seks

CelebritiesGhislaine Maxwell, de rijke Britse socialite die gezien wordt als een spilfiguur in het misbruiknetwerk van de overleden miljonair Jeffrey Epstein, is gearresteerd. Dat bevestigt de Amerikaanse federale recherche FBI. Maxwell is onder meer aangeklaagd wegens meineed en betrokkenheid bij het ronselen van minderjarige meisjes voor seks.

 1. 200 dollar voor een massage: hoe de 14-jarige Courtney in het web van Epstein verstrikt raakte
  PREMIUM
  Celebrities

  200 dollar voor een massage: hoe de 14-jarige Courtney in het web van Epstein verstrikt raakte

  Advocaat Bradley Edwards heeft er zijn missie van gemaakt om gerechtigheid te brengen voor de slachtoffers van miljonair Jeffrey Epstein. In zijn nieuwe boek, ‘Relentless Pursuit’, vertelt hij het verhaal van de slachtoffers, waaronder ook dat van Courtney Wild, die 14 is wanneer ze in de klauwen van Epstein belandt. The Mail on Sunday brengt een voorpublicatie van haar geschiedenis.
 2. Machtige vrienden van Epstein huiveren: gevoelige mails van ‘hoerenmadam’ Ghislaine Maxwell gehackt
  Celebrities

  Machtige vrienden van Epstein huiveren: gevoelige mails van ‘hoerenma­dam’ Ghislaine Maxwell gehackt

  Het zijn onzekere tijden voor de machtige en beroemde vrienden van de voor kindermisbruik en mensenhandel veroordeelde miljardair Jeffrey Epstein. De privé-mails van zijn voormalige vriendin Ghislaine Maxwell - die als sleutelfiguur binnen zijn misbruiknetwerk wordt beschouwd - zijn volgens haar advocaat gehackt. Daardoor dreigt er heel wat gevoelige (en belastende) informatie over de contacten van Jeffrey op straat te belanden. Dat schrijft The Telegraph.
 1. Slachtoffers zijn woest: Ghislaine Maxwell eist fortuin van Jeffrey Epstein op
  Celebrities

  Slachtof­fers zijn woest: Ghislaine Maxwell eist fortuin van Jeffrey Epstein op

  Ghislaine Maxwell, de voormalige vriendin van de voor kindermisbruik en mensenhandel veroordeelde Jeffrey Epstein, doet het bloed van zijn slachtoffers koken. De Britse socialite - die als sleutelfiguur binnen zijn misbruiknetwerk wordt beschouwd - dient klacht in om een deel van het nalatenschap te claimen van de overleden Amerikaanse miljardair, zo blijkt uit juridische documenten die de BBC kon inkijken. Maxwell eist dat de juridische kosten en veiligheidskosten die ze moet dragen betaald worden uit Epsteins erfenis.
 1. Koningin Mathilde spreekt jongeren moed in: "Geloof in jezelf"
  Play

  Koningin Mathilde spreekt jongeren moed in: "Geloof in jezelf"

 2. André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie
  Play

  André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie