epa
Volledig scherm
© epa

Engels stadje maakt 'afzichtelijk' eerbetoon prinses Diana

Een eerbetoon aan prinses Diana in het Engelse stadje Chesterfield wordt niet door iedereen even enthousiast ontvangen. Het metersgrote bloemwerk, een portret van de in 1997 overleden prinses, lijkt volgens veel bewoners nergens op.

 1. Rebel Wilson krijgt 3,6 miljoen dollar van mediabedrijf voor eerroof

  Rebel Wilson krijgt 3,6 miljoen dollar van mediabe­drijf voor eerroof

  De Australische actrice Rebel Wilson heeft van de rechter gelijk gekregen in haar zaak tegen het Australische mediabedrijf Bauer Media. Dat bedrijf moet de actrice nu 3,6 miljoen Amerikaanse dollar voor laster en eerroof. Het hooggerechtshof in Melbourne oordeelde vandaag dat de berichtgeving in Women's Day en Australian Women's Weekly de actrice ernstige schade hebben toegebracht en dat ze daarvoor een 'substantieel' bedrag voor moet krijgen.
 2. “We gaan een doodsaai, maar correct tijdperk tegemoet”: hoe ‘cancel culture’ het doodsvonnis van een carrière is geworden
  PREMIUM
  Showbizz
  6

  “We gaan een doodsaai, maar correct tijdperk tegemoet”: hoe ‘cancel culture’ het doodsvon­nis van een carrière is geworden

  “You’re cancelled”, dat zijn woorden die door iedere artiest, politicus en bedrijfsleider boven alles worden gevreesd. Terecht, want wie een iets verkeerds zegt of doet, mag in één keer zijn boeltje pakken om nooit meer terug te keren. Toch als het van de kwade menigte op sociale media afhangt. “Maar waar trekken we de lijn tussen een nobele strijd en een ordinair vertoon van fakkels en hooivorken?”
 1. Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"