photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Emotioneel afscheid van Bart Van den Bossche

In het crematorium van Wilrijk hebben enkele honderden familieleden, vrienden en heel wat voormalige collega's afscheid genomen van Bart Van den Bossche. De bekende presentator en zanger van hits als 'De heuveltjes van Erika' en 'Ga met me mee' overleed zondag op 48-jarige leeftijd totaal onverwacht aan een hartaderbreuk.

 1. Justin Timberlake en Jessica Biel staan samen op set in ‘Candy’: “Ik had zenuwen om met mijn man samen te werken”
  Play
  Celebrities

  Justin Timberlake en Jessica Biel staan samen op set in ‘Candy’: “Ik had zenuwen om met mijn man samen te werken”

  Justin Timberlake duikt op in de serie ‘Candy’. In de reeks speelt zijn echtgenote Jessica Biel de hoofdrol. ‘Candy’ is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Candy Montgomery, een huisvrouw die in 1980 terechtstond voor moord. “Ik was niet zeker of het zou werken”, vertelt Jessica Biel over de samenwerking met haar man. “Maar Justin was erg leuk op de set.”
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.