Rupert Grint en Emma Watson als Ron en Hermelien
Volledig scherm
Rupert Grint en Emma Watson als Ron en Hermelien © © 2011 Warner Bros. Ent. Harry Potter Publishing Rights © J.K.R.

Emma Watson en Rupert Grint waren bijna gestopt met ‘Harry Potter’ door druk als kindsterren

CelebritiesHet heeft niet veel gescheeld of de ‘Harry Potter’-films hadden er heel anders uitgezien. Emma Watson (31) en Rupert Grint (33), die respectievelijk Hermelien en Ron speelden, hebben onthuld dat ze bijna waren gestopt met ‘Harry Potter’ omdat ze worstelden met het feit dat ze kindsterren waren.

 1. Eerst werd ze uit de rechtbank gezet, nu doet ze haar verhaal: goede vriendin van Johnny Depp haalt stevig uit naar Amber Heard
  Play
  Celebrities

  Eerst werd ze uit de rechtbank gezet, nu doet ze haar verhaal: goede vriendin van Johnny Depp haalt stevig uit naar Amber Heard

  Midden april werd Gina Deuters, een goede vriendin van Johnny Depp, uit de rechtbank gezet. Deuters moest normaal gezien getuigen in het proces tussen de acteur en zijn ex-vrouw Amber Heard. Alleen had de vrouw voor haar getuigenis al enkele filmpjes van het proces gezien. Als gevolg moest ze de rechtszaal verlaten. Ondertussen heeft de vrouw echter een tweede kans gekregen. In een interview met het Amerikaanse ‘Page Six’ doet Gina Deuters nu alsnog haar verhaal. “In het begin leek ze een aardige huisvrouw, maar al snel kwam haar ware aard naar boven.”
 2. Jennifer Grey herkent haar ex Johnny Depp niet in beelden van rechtszaak: “Ik begrijp niet wat er gaande is”
  Celebrities

  Jennifer Grey herkent haar ex Johnny Depp niet in beelden van rechtszaak: “Ik begrijp niet wat er gaande is”

  Jennifer Grey (62), bekend van de film ‘Dirty Dancing’, heeft zich uitgesproken over de rechtszaak van haar ex-verloofde Johnny Depp (58). In een interview met ‘The Tamron Hall Show’ zei Grey, die zich in haar gloednieuwe memoires ‘Out of the Corner’ ook al uitgesproken heeft over haar relatie met de Amerikaanse acteur, dat ze niet langer weet wie Depp is. “Het maakt me verdrietig.”