Emma Thompson met tegenspeler Daryl McCormack in 'Good Luck To You, Leo Grande'.
Volledig scherm
PREMIUM
Emma Thompson met tegenspeler Daryl McCormack in 'Good Luck To You, Leo Grande'. © pr

Emma Thompson (63) gaat volledig naakt in nieuwe film: “Vroeger hongerde ik mezelf uit omdat ik dacht dat ik te dik was”

CelebritiesEmma Thompson (63) speelt de pannen van het dak in haar nieuwste film ‘Good Luck To You, Leo Grande’. De Britse vertolkt in de prent, die vanaf woensdag in de zalen komt, een gepensioneerde leerkracht die op een seksuele ontdekkingstocht gaat. En daar hoort een confronterende en tegelijk ontroerende naaktscène bij. In interviews vertelde de actrice uitgebreid over de bijzondere voorbereidingen en de soms moeilijke relatie met haar lichaam. “We hebben een hele dag lang in ons blootje gerepeteerd.”

7 reacties

 • EDDY CLAUW

  2 maanden geleden
  Leuke film
 • Gwendolina Van dessel

  2 maanden geleden
  Ik ben er gisteren naar gaan zien, heel realistisch en ook de waarheid, goed gelachen
 • Francis potters

  2 maanden geleden
  Elke vrouw is mooi, elk lichaam is mooi. De grootste leugen die we elke dag horen is dat we er perfect moeten uitzien. Slank, strak, perfect. Maar elk lichaam is uniek. Elke vorm is mooi. Wees wie en wat je bent. You are beautyfull no matter what they say.
 • Guido Verlinden

  2 maanden geleden
  Mooi zo.
 • Myriam Michiels

  2 maanden geleden
  Mooi mooi.
 1. 
“We moesten ervoor zorgen dat ze labiel en gestoord overkwam”: waarom Dr. Phil écht stopt met zijn show
  PREMIUM
  TV

  “We moesten ervoor zorgen dat ze labiel en gestoord overkwam”: waarom Dr. Phil écht stopt met zijn show

  Phil McGraw (72) stopt na 21 seizoenen met zijn dagelijkse talkshow ‘Dr. Phil’. De laatste aflevering van het programma zal in het voorjaar worden uitgezonden. De show, waarin McGraw als psycholoog in gesprek gaat met zijn gasten, was in 2002 voor het eerst te zien. Maar de laatste jaren werd Dr. Phil er vooral van beschuldigd de meest kwetsbaren uit te buiten en jongeren in handen van misbruikers te drijven. “We kregen specifieke instructies: ‘Zorg ervoor dat ze haar medicatie niet neemt’”, zegt één van Phils werknemers. Het blijkt slechts één van vele gevallen te zijn waarop Dr. Phil zich tot schokkende handelswijzen liet verleiden.