Elvis Presley in zijn militair uniform.
Volledig scherm
Elvis Presley in zijn militair uniform. © Getty Images

“Elvis Presley moest John Lennon bespioneren van president Nixon”

CelebritiesElvis Presley kreeg in de jaren zeventig de taak van toenmalig Amerikaans president Richard Nixon om John Lennon in de gaten te houden en te rapporteren over wat de Beatle allemaal deed en waar hij naartoe ging. Dat beweert radio-dj Bob Harris - die bekend is in het VK - in de podcast Rockonteurs.

 1. “Als hij kwaad werd, haalde hij zijn pistool boven”: het turbulente liefdesverhaal van Elvis en Priscilla Presley
  PREMIUM
  Celebrities

  “Als hij kwaad werd, haalde hij zijn pistool boven”: het turbulente liefdesver­haal van Elvis en Priscilla Presley

  Er zijn maar weinig liefdesverhalen zo iconisch als die van Elvis en Priscilla Presley, al was hun huwelijk er ook eentje met enorm veel hindernissen. Priscilla moest haar man met heel wat andere vrouwen delen, hij sleutelde aan haar uiterlijk en op een bepaald moment weigerde hij haar nog aan te raken. De 76-jarige actrice vertelt in een nieuw interview met People hoe de vonk tussen hen al op haar 14e oversloeg en hoe moeilijk het was om met de bekendste zanger ter wereld samen te zijn. “Ik ging zelfs mee naar zijn tandartsafspraken om een oogje in het zeil te houden.”
 1. Is Angelina Jolie undercover-informante voor de CIA? “Welke man zou haar niet zijn diepste geheimen willen toevertrouwen?”
  PREMIUM
  Celebrities

  Is Angelina Jolie undercover-informante voor de CIA? “Welke man zou haar niet zijn diepste geheimen willen toevertrou­wen?”

  Over Angelina Jolie (46) is al veel verteld en zeker niet altijd in even positieve zin. Nu wordt zelfs beweerd dat de filmster al jaren werkt voor de Amerikaanse inlichtingendienst Central Intelligence Agency (CIA) en al lijkt dat een vergezochte roddel, in werkelijkheid is dit verre van uitgesloten. Al heeft ze daar bij haar felle strijd tegen haar ex Brad Pitt (57) en om het hoederecht over hun kinderen nog zeker geen voordeel van ondervonden, wel integendeel.
 2. Zo klonk oproep naar hulpdiensten na schietincident Baldwin: “We hebben onmiddellijk hulp nodig. Komaan!”
  Play

  Zo klonk oproep naar hulpdien­sten na schietinci­dent Baldwin: “We hebben onmiddel­lijk hulp nodig. Komaan!”

  Er waren blijkbaar al éérder problemen met het wapen waarmee acteur Alec Baldwin per ongeluk iemand heeft doodgeschoten op de filmset. Dat schrijft toch de krant Los Angeles Times. Een andere acteur zou er ook al per ongeluk schoten mee gelost hebben, terwijl het wapen zogezegd geen munitie had. Leden van de filmploeg getuigen trouwens dat er nogal slorig werd omgegaan met de veiligheidsregels.